Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Maandoverzicht april: de namen druppelen binnen, een moeilijke Lowlove-quiz en peilingen

We zijn een maand verder en nemen weer even de tijd om stil te staan bij de gebeurtenissen van afgelopen maand. Want wat zijn we allemaal te weten gekomen over ons favoriete festival in de polder?

Ten eerste zijn er weer rijtje namen bevestigd! Zo komen St. Vincent, The Asteroids Galaxy Tour, Volbeat en nog zo’n tien anderen. Het duo Inc. bevestigde zichzelf, evenals dj Kutmah. De Belgen van Triggerfinger zeggen via nu.nl ook weer terug te komen naar Lowlands en in een interview met Giel liet Kensington ook doorschemeren acte de présence te geven.

Daarnaast is onze Lowlove-quiz begonnen aan haar derde jaargang, en de vragen zijn nog steeds zo lastig dat je je af en toe af vraagt of je ooit wel op Lowlands bent geweest. Onze maandelijkse poll zorgde ook weer voor de nodige discussie, maar uiteindelijk waren velen het er mee eens: mocht er een headliner van Best Kept Secret of Down The Rabbit Hole gekidnapt worden voor Lowlands, dan werd het The Black Keys. De hele lijst en interessante discussie vind je hier. Uiteraard is er alweer een nieuwe poll en een nieuwe discussie, ditmaal over de beste namen van de line-up tot nu toe.

Eén reactie

  1. Krommesammie

    Àsgeir bevestigde zichzelf al op 4 april bij Giel op 3FM voor Lowlands.

    http://m.3fm.nl/mobiel/nieuws/detail-id/358516/asgeir-bevestigt-lowlands-aan-giel

U kunt niet meer reageren.