Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Fix Stuff With Lowlove 1: Bagagedrama

They’re back! Roos & Martin zullen niet rusten voordat jullie met de maximale voorpret en degelijke voorbereiding naar Biddinghuizen vertrekken. Na de Tententest, de Lieve Lowlove-adviesrubriek en de Luistersquad-muziektest is het thema dit jaar Fix Stuff With Lowlove!

Roos & Martin gaan op de praktische tour en tackelen potentiële Lowlandsproblemen die je als festivalbezoeker kunnen overkomen. Geen kampeercrisis is ons duo te groot! Kreatief met Kurk is er niks bij.

In de eerste aflevering van Fix Stuff With Lowlove gaat ons dynamische kluskoppel aan de slag met het welbekende bagagedrama: hoe krijg je al die meuk in één keer over de brug!?

We horen zoals altijd graag ook jullie tips, trucs en ongezouten meningen, dus laat van je horen in de reacties!

5 reacties

 1. Richard

  De dag die je wist dat zou komen! Lachen weer en leuke voorpret, tot op LL14! :)

 2. joppe

  knetter zijn die 2 !!

 3. Steve

  Haha. Maar effe serieus. Hebben jullie ook goede praktische tips voor deze ellendige hindernis?

 4. jeroen

  Kliko!! Doe ik al jaren, werkt echt handig. Pas op dat ie niet gejat wordt anders moet alles in een trashbag terug.

 5. Stijn

  Jjja, en dan word je, zoals ik èlk jaar, als niet-drugsgebruiker die zelfs de broodnodige (pun intended) pindakaas thuis laat omdat de pot van glas is, gecontroleerd en moet je ALLES loshalen. En dan in de drukte na de kaartjes weer opbinden. Hmmm…

U kunt niet meer reageren.