Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlands 2014 in beeld

Zo’n weekend vliegt voorbij! Terugkijken en herinneringen ophalen kan met dit fotoverslag van wat wij op onze tocht over het festival tegenkwamen. Uitgebreider terugblikken doen we in onze dagverslagen van vrijdag, zaterdag en zondag.

Alle foto’s zijn hier rechtenvrij te downloaden. Als je ze online plaatst, wil je er een link naar Lowlove bij plaatsen?

Atomic Bomb, the music of William Onyeabor.
Onyeabor
Alexis Taylor (Hot Chip) bij Atomic Bomb, the music of William Onyeabor.
Een grote groep all stars met leden van onder meer Hot Chip en LCD Soundsystem bij Atomic Bomb, the music of William Onyeabor.
Hacienda publiek
Beats in de Hacienda.
Hacienda publiek
Beats en feest in de Hacienda.
Gerookte lekkers voor carnivoren.
Gerookte lekkers voor carnivoren.
Flume met laptop en knopjes in de Bravo.
Bravopubliek geniet van Flume.
Flume geeft het publiek in de Bravo waar het naar op zoek is.
Disclosure
Publiek bij Disclosure
Disclosure sluit vrijdag de Alpha af.
Disclosure sluit vrijdag de Alpha af met een liveset.
Frisse nachten op de camping
Frisse nachten op de camping.
Horse

 

Larry Gus
Larry Gus in de X-Ray.
Larry Gus in de X-Ray.
Het publiek geniet nog even na van de ontlading aan het einde van de set van James Holden in de Bravo.
Het publiek geniet nog even na van de ontlading aan het einde van de set van James Holden in de Bravo.

Cocktails bij de Hacienda.

Blues

 

Creatieve cardboarders maakten tekkels, hoofddeksels en heel veel bordjes.
Creatieve cardboarders maakten tekkels, hoofddeksels en vooral heel veel bordjes.
Typhoon
Typhoon publiek
Typhoon
Typhoon pakt de Bravo van voor tot achter in met een geweldige show.

13 reacties

 1. Ties

  Mensen wat hebben we het weer leuk gemaakt met elkaar. Ondanks alle mensen die iets te zeuren hadden en het weer dat niet meewerkte was het weer fantastisch. Jullie zijn allemaal geweldig en tot volgend jaar!

  • jeroen

   Het weer viel reuze mee t.a.v. de voorspellingen. Verder heb je gelijk, het zijn de mensen die de sfeer maken, vier fantastische dagen beleefd! Tot volgend jaar.

 2. Knetter

  Die haciënda mogen ze van mij per direct sluiten.
  Wat een on lowlandse sfeer hangt daar zeg; veel agressie, arrogantie en vervelende omhooggevallen types

  • Mark

   Hmm, ik beleef de groove tube heel anders, altijd als een superfeest. Natuurlijk is het iets meer laten zien dat je er goed uit ziet, maar dat vind ik ook wel weer leuk en past daar goed. Elk jaar toch weer mijn eindpunt.

  • Erik

   je hebt wel een punt, maar ik stond vrijdagnacht in de India dit keer zonder XTC maar mijn GOd wat lopen er in de nacht toch ook een hoop debielen rond.
   Ik vond trouwens de Titti Twister ronduit KUT dit jaar.

 3. AlexT

  Het was ondanks het weer en het gezeur vooraf een fantastisch, gezellige LL.
  De Hacienda was een prima plek om de hele dag door even ongecompliceerd te dansen als je even niks anders te doen had. Top idee om die naar het midden te verplaatsen.

 4. joppe

  vond het in alle opzichten een geweldige (voor ons 8ste) lowlands. Weer was best oke op vrijdag en zaterdag, zondag vond ik ook nog wel meevallen t.o.v. wat voorspeld was….

  Ik vond eht weer super, volgende jaar maar weer denk ik :-)

 5. Rob

  Ik vond het ook weer een echte supereditie! Met enige argwaan keek ik naar het afschaffen van het statiegeldsysteem en de parkeertickets. In het eerste geval heb ik nog nooit zo’n schoon Lowlands gezien en in het tweede geval ben ik nog nooit zo snel op Lowlands geweest. Achteraf een goede zet van de organisatie! Ik vond de sfeer ook echt uitmuntend. Ik heb gelukkig weinig kijk-mij-hier-eens-staan-publiek gezien maar vooral genieters. Waarschijnlijk waren ze bang voor natte haren of stonden ze in de Hacienda. Volgend jaar voor mij in ieder geval een 10 jarige jubileum editie.

 6. Samuel

  Ik heb nog nooit zo’n goede sfeer gezien als op lowlands. Voor mij was dit jaar de eerste keer, maar ik weet zeker dat ik er volgend jaar weer bij ben. Cheers!

 7. Sjoerd Vissers

  Het was weer een geniale editie!
  Toch heb ik natuurlijk ook wat te zeiken; ligt het aan mij of zijn de tenten (door de jaren heen) kleiner geworden. De India lijkt wel de oude Lima en de Bravo is ook zeker niet meer zo groot als pak ‘m beet 5 jaar terug. Vaak waren de tenten ook overvol.

  Niemand iets van gemerkt?

  • Martijn

   Ik denk allemaal dat het gewoon een stuk drukker geworden is, zeker in de nacht. Ook heeft de drukte zich een stuk verplaatst. Op hele drukke momenten puilt de Bravo nu echt uit, terwijl ik eem aantal keren in een hele rusitge grolsch gestaan heb

   • Sjoerd Vissers

    Ik vond het vooral in de nacht wel meevallen dit jaar. Ik was bijvoorbeeld vrijdag bij pop-o-matic en het was absoluut niet druk. Bij 90’s hiphop in de India was het echter wel behoorlijk druk, maar over het algemeen leek de nacht minder druk bezocht dan de voorgaande jaren.

    Wat betreft de tenten: Ik heb toch echt het vermoeden dat er een aantal kleiner zijn geworden, check anders deze foto uit 2008 van bovenaf –> http://frontpage.fok.nl/review/132487/1/1/50/preview-lowlands-2008.html

 8. Michael

  Nog meer mensen uit hun dak gegaan in de x-ray “Zonder” xtc, ja, dat zijn de echte die-hards.
  Volgend jaar weer!
  Feesten, Feesten ,Feesten!!!

U kunt niet meer reageren.