Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Honger naar meer Lowlandsinfo? Check deze sites

Als na het bombardement aan artikelen en informatie op deze site jouw honger naar informatie over Lowlands nog niet verzadigd is, kan je twee dingen doen. Of je maakt voor morgen een afspraak met een psychiater, of je duikt er nog dieper in.

En dat kan. Er is nog genoeg leuks over Lowlands op internet te vinden om je honger te stillen. We hebben een aantal leuke websites voor jullie verzameld. Eet smakelijk!

Een mooi startpunt is de 3VOOR12-site. Augustus is Lowlands-maand bij ze. We worden verblijd met tal van concerten en interviews met bands als Franz Ferdinand, Villagers, Balthazar en hiphopsensatie Kendrick Lamar, er is een overzicht met 20 tips, John Coffey verrast de Lowlander met hun survivaltips. En iedere dag komt er meer content bij.

Online muziekagazine Kindamuzik heeft een Lowlandsdossier aangelegd, waar onder andere ‘7 pro’s en 7 con’s van Lowlands zijn beschreven. Zeven con’s? Op Lowlands? Echt?

Op de site van de NRC vind je de tips van diverse redacteuren in de NRC Lowlandsblog en bij de buren van de Volkskrant wordt ook een Lowlands dossier bijgehouden, met een ‘Lowlands Spotlight’ (Foals denkt na over het einde van de band! Aldus VK). Het AD heeft alle Lowlands gerelateerde artikelen hier verzameld, en opent vandaag met een semi-prikkelend artikel ‘Moet Lowlands de Alpha-tent niet eens gaan afbreken?’ Wij dachten van niet.

Mocht je nog tijd over heben voordat je morgen of vrijdag naar Lowlands afreist, raden we je aan om je moeder, vader, oma of opa te laten weten dat je van ze houdt. En zeg dat je de komende dagen moeilijk te bereiken bent omdat je je in een andere universum bevindt. Dat begrijpen ze vast wel.

4 reacties

 1. MarkvdrHeijden

  Mijn god, wat een onzin-artikel in het AD.
  Om te beginnen met de opmerking dat het uitverkopen een van de weinige successen nog is van het festival – en dat direct na de opmerking dat er veel slachtoffers zijn gevallen op de festivalmarkt – alsof dat niet het doel is van Lowlands: geld verdienen en blijven bestaan.

  Daarbij denkt de AD blijkbaar dat er saamhorigheid enkel kan ontstaan als je maar met 40.000 man op een weide staat. Heel gek, maar ik hoor nooit verhalen over saamhorigheid bij Pinkpop.

  En dan rakelen ze voor het gemak ook nog eens die uitgekauwde discussie over uitgaanspubliek en muziekpubliek op.

  Als laatste de afnemende populariteit; vandaar dat Them Crooked Vultures een paar jaar terug zelf Lowlands belt en Foo Fighters vorig jaar ook Lowlands aandeden.

  Niet dat er niets beter kan aan Lowlands, maar dit is echt zoeken.

 2. Miranda

  Point taken and I agree. Maar maak er in je stuk wel even HET AD van. Als we toch met z’n allen aan met mierenneuken zijn…

 3. Martijn

  De LiveXS site (http://www.livexs.nl) is ook wel geinig met hun lijstjes. Van ‘Vijf hiphop acts die je moet zien’ tot ‘Vijf acts voor moeilijke meisjes’. Weet je meteen waar je naar toe moet, of absoluut van moet wegblijven.

 4. dave

  Toch vraag ik me af hoe het zou zijn als de Alpha een open lucht podium zo worden ( op de huidige plek). Kun je vanaf de heuvels zo op het podium kijken. Lekker relaxt! Als je nu wat later bent en achterin de Alpha staat, dan is het zicht niet best en soms kom je er niet eens meer in!

U kunt niet meer reageren.