Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Download onze apps!

Begint de Lowlandskoorts al te stijgen? Mooi. Met En onze apps voor iPhone of Android kun je gaan puzzelen aan je persoonlijke blokkenschema.

De apps bevatten het blokkenschema en beschrijvingen van vrijwel alle acts. Door een act als favoriet te bestempelen, creëer je je eigen persoonlijke programma. Je smartphone waarschuwt automatisch dat een van je favorieten op het punt staat te beginnen met spelen. En het allermooiste: dat werkt ook offline! Je bent dus niet afhankelijk van de onbetrouwbare mobiele internetverbindingen op het terrein.

Nieuw is dat je ook het laatste nieuws van Lowlove op je app kunt lezen. We hebben bovendien op veler verzoek een plattegrond toegevoegd. Veel plezier met de apps!

8 reacties

 1. Dave

  En weer geen Windows Phone app. Ze hebben nu toch wel genoeg marktaandeel. Zwaar irritant!

 2. Frits Houtsma

  Dave, check de app “Festivals” voor Windows Phone.
  Geen briljante app, maar wel met timetable van Lowlands.

  Als je de app gedowned hebt kun je Lowlands toevoegen.

 3. Dave

  Bedankt, inderdaad niet echt geweldig. Wordt denk maar gewoon het papieren boekje gebruiken. Toch een beetje jammer dat er geen lowlove app is terwijl andere festivals wel een Windows Phone app hebben.

 4. Charlie

  Boehoehoe en weer nix voor de blackberry…

 5. Joris

  Voor de Windows Phone mensen: Ik heb een App gefabriceerd.
  Deze zit nu nog in de pijplijn om in de store gezet te worden. Hopelijk lukt dat voor Lowlands begint.

  Met de volgende link kun je de versie van vorig jaar alvast installeren, als het goed is krijg je dan een update als de nieuwe versie (met dus het schema van dit jaar en een aantal belangrijke verbeteringen) zo gauw deze er doorheen is.

  http://www.windowsphone.com/s?appid=bf354cc8-8a07-498e-9cae-ae260c16fed2

 6. Floris van Enter

  Seriously? Blackberry? :)
  Fijne App, thanks.

 7. joppe

  primma appie…. ben dr blij mee

U kunt niet meer reageren.