Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Winnaar #DBSSW Michael Prins speelt dus toch niet op Lowlands

Singer/songwriter Michael Prins is door Giel Beelen en friends verkozen tot de beste singer/songwriter van Nederland in het gelijknamige programma. Dit betekent dat we ook op Lowlands kunnen genieten van zijn prachtige liedje Close To You waarmee de zanger zelfs Eric Corton tot tranen wist te roeren.

Update: Alhoewel het in de uitzending door Giel verteld werd en het tevens op de site van De Beste Singer Songwriter staat, verklaart Bente Bollmann van Lowlands in een tweet dat Michael Prins niet op het Lowlands programma staat. De marketingdirecteur van het festival vermoedt dat Prins tijdens het festival bij Beelen in de studio mag spelen.

7 reacties

 1. Barbara

  Balen!! Ik wil hem in de Charlie of zo!

 2. Inge van der Mark

  Wat? Na wat is dit nou? Misschien is het handig om alles eerst duidelijk te hebben voordat er vanaf twee partijen ( ja ook lowlands (twitter ) ) dingen worden gezegd.

 3. JohhnyQ

  Gelukkig! Nog meer diarree van die zelfingenomen Beelen. We zetten de winnaar van the voice of Holland toch ook niet in de Charlie..

 4. pieter

  @ JohnyQ: er is een verschil tussen de winnaar van The voice of Holland en de winnaar van DBSSW. Ik had Michael heel graag in de Charlie gezien, ras artiest van een hoog nivo. En geef nou zelf toe: een Michael is al vele malen beter dan de pauper muziek van pak-em-beet: de Jeugd van tegenwoordig of pubergroepje The Opposittes?

  • JohhnyQ

   Ja het verschil is inderdaad dat de lui van DBSSW overal op festivals verschijnen waar ik geen behoefte aan heb. Voor de ellende van de voice moet je apart een kaart kopen om die diarree aan te horen maar dat is dan je eigen keuze.

 5. Oepsje

  @ Johny Q, heb je uberhaupt wel eens een nummer van Michael Prince gehoord of heb je zo’n vooroordeel met betrekking tot talentenshows / Giel Beelen dat je niet eens de moeite hebt genomen. Normaliter ben ik ook niet zo van die X-Factor / Idols etc. ‘artiesten’, maar bij DBSSW liep echt talent rond. Een Michael Prince zou prima in de Charlie kunnen vroeg in de middag. Heerlijke stem en geloofwaardig emotioneel.
  Jammer dat je je mening ook niet met argumenten onderbouwt.

 6. Myra Versélewel

  HEUL BLIJ MEE, zou wat wezen als Lowlands mee gaat doen aan waardeloze talentenjachtjes van 3FM.

U kunt niet meer reageren.