Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Weerbericht (1): een fris Lowlands wacht

We kunnen natuurlijk niet elk jaar een hittegolf hebben op Lowlands. Helaas. En volgens de weersvoorspellingen gaat dat ook niet gebeuren: we krijgen relatief fris festivalweer met wellicht enkele dagen wat regendruppels, de meeste op zondag.
Het goede nieuws is natuurlijk dat zondag nog ver weg is en die voorspelling dus het meest onzeker in ons wispelturige kikkerlandje. En Buienradar houdt het op die dag zelfs droog tot nu toe, maar neem je regenjack toch maar mee voor de zekerheid.
De dagtemperaturen liggen zo rond de 22 graden, met een enkele uitschieter naar boven (donderdag) en beneden (zondag). Koud wordt het vooral de eerste nacht. En gelukkig laat de zon zich waarschijnlijk ook elke dag wel even zien.
Voor wat betreft de regen: de hoeveelheden lijken mee te vallen, met maximaal 4mm per dag. Geen idee of dat heel veel is eigenlijk… Anyway, morgen een nieuw weerbericht!

4 reacties

 1. mclambo

  Ik vind dit echt fantastisch nieuws! Ik ben een echte warmbloedige, dus ik kan dit alleen maar toejuichen. Geen natbezwete plakkende mensen massa’s :-)

 2. GWv

  22 graden en een zonnetje, ik doe het er voor. Na vorig jaar lijkt alles koud en heb in eerdere edities ook veel beroerder weer gezien.

  Daarnaast zijn de langetermijn verwachtingen nogal schizofreen. De ene minuut dat je kijkt wordt het zomer, en een uur later wordt het regen de hele dag. Ik wacht tot woensdag voor ik conclusies over het weer ga trekken ;-)

 3. Thijs

  Hoezo helaas geen hittegolf? Vorig jaar was gewoon echt niet te doen, De voorspellingen zien er gewoon heel goed uit, heerlijk weer om je vrij over het terrein te bewegen en te doen waar je zin in hebt,

 4. Kees

  Vorig jaar was het een hel! :-)

U kunt niet meer reageren.