Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Weerbericht (3): 20 graden gemiddeld, regenkans neemt af

Het lijkt erop dat we een redelijk warme Lowlands krijgen, maar wel met buien. De regenkans zakt iedere dag een beetje, maar helemaal buienloos zal niet het niet worden. De zon laat zich weinig zien.

De temperaturen zijn normaal voor de tijd van het jaar. Het KNMI voorspelt zo’n 18 tot 20 graden, met op vrijdag een uitschieter naar maximaal 24 graden. Wel is de regenkans verder omlaag gegaan voor donderdag, vrijdag en zaterdag. Toch is op zondag de kans op regen het hoogst, namelijk 80%.

Ook Weerplaza deelt de voorspelling met het KNMI. De weercijfers, door Weeronline gegeven, zijn goed. Met op vrijdag en zaterdag een 7. Zondag zakt dit cijfer naar een matige 5. Morgen kan je weer een update vewachten.

3 reacties

  1. Peter Timofeeff

    Is inderdaad iets slechter geworden. Nadere analyse van satellietbeelden voor de Flevopolder leert dat er morgen niet meer dan een spat regen valt (tent waarschijnlijk droog opzetten dus). Vrijdag wordt het vrij warm en gaat er een buiengebied van zuidwest naar Noordoost over het land. Wordt spannend of dat ons gaat raken of net langs ons heentrekt. Zo ja, dan kunnen we een paar stevige buien krijgen. Maar het kan ook heel erg meevallen. Zaterdag waarschijnlijk een enkel buitje of zelfs helemaal droog. Dat alles bij een dagtemperatuur van 22/23 graden (zodra de zon doorbreekt heel aangenaam) en een nachttemperatuur van 14/15 graden. Ik ben nog steeds van mening dat het voor een festival waar je veel loopt, veel bier drinkt en veel danst dit jaar beter weer is dan vorig jaar. Strakblauw maar zo heet dat je overdag niks kon beginnen.

    Groet van Peter Timofeeff!

  2. Roos

    Hahahaha beste reactie tot nu toe!

U kunt niet meer reageren.