Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Weerbericht (2): 20 graden met een spatje regen

De weersvoorspellingen voor het Lowlandsweekeinde blijven redelijk goed. Niet heel erg zonnig, maar wel net boven de 20 graden en slechts een spatje regen.

Over donderdag zijn de weersvoorspellers het wel eens. We kunnen de tent opzetten onder een klein zonnetje met temperaturen van 22 graden (aldus Weerplaza) tot 24 graden (Weeronline). Regen valt er die dag niet of nauwelijks.

De dagen daarna wordt het langzaamaan wel ietsje minder. Vooral op zondag lijken we toch wel te moeten rekenen op wat regen, Buienradar houdt het zelfs op 83 procent kans op regen. Er zou zo’n 4 tot 8 mm regen kunnen vallen. Daardoor daalt de temperatuur vanaf donderdag elke dag ongeveer een graad.

4 reacties

 1. AlexT

  Gelukkig is zondag nog ver weg. De vrijdag en zaterdag zien er perfect uit.

 2. Tony P

  Ik weet niet waar jullie kijken, maar ik zie overal 24/25 graden en zonnig met af en toe een stapelwolk. Alleen zondagavond een spat regen. Met andere woorden: TOPWEER!

  http://www.weeronline.nl/Europa/Nederland/Biddinghuizen/4058941

  • Thijs

   Weeronline is ook met afstand de minste weersite, zitten altijd te hoog met de temperatuur. KNMI en Teletekst zitten redelijk op 1 lijn, ergens voor in de 20 graden met wellicht een buitje, Veel beter dan vorig jaar.

 3. pieter

  ik hou altijd de beste voorspelling aan ;)
  Komt goed mensen!

U kunt niet meer reageren.