Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Theme Park in Rotown: ‘we komen naar Lowlands’

Het trio van Theme Park stond vanavond in Rotown, Rotterdam. Daar vertelden ze het publiek dat ze ook op Lowlands te zien zijn. Het was niet de enige zelfbevestiging: het collectief van Low End Theory is er ook bij straks.

Van meerdere twitterende aanwezigen in Rotown vernamen we dat Theme Park in augustus dus terug is in Nederland en dan Biddinghuizen aandoet.

Theme Park maakt indie/electronica en heeft net een zelfgetiteld debuutalbum uit, dat hier op Spotify te vinden is. Ze hebben al een redelijke festivalzomer gepland staan: in juli staan ze op onder meer T in the Park en Latitude en na Lowlands doen ze nog Reading en Leeds festival aan.

En dan nog iets: Low End Theory, een collectief van experimentele hiphop en electronica dat deze zomer gaat touren, komt ook.

Vandaag zetten ze aanvankelijk op hun Twitter– en Facebookpagina dat ze op zaterdag 17 augustus op Lowlands zouden staan met Daddy Kev, Nobody, The Gaslamp Killer, D-Styles en Nocando. Misschien volgde daarna een reprimande van deze of gene, want de tweet verdween weer en op Facebook werd de ‘venue’ aangepast naar ‘To be announced’.

02-05: Een nieuwe bevestiging van de komst van dit collectief komt van het Engelse music agency Elastic Artists die op haar site bevestigt dat in ieder geval The Gaslamp Killer op 17 augustus in Biddinghuizen is. Veel dank aan Wouter, die op tijd dit screenshot maakte van de zelfbevestiging.

2 reacties

  1. Joppe

    theme park klinkt leuk. lijkt me weer een aanwinst op de al zo mooie lijst

  2. Ferraro

    Low! End! Theory! Ik heb wel een idee waar ik de zaterdagnacht heen ga.

U kunt niet meer reageren.