Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Rinnooy Kan geeft les op LL University

Al jaren behoort hij tot de meest invloedrijke mensen van Nederland. Het werd dus hoogste tijd om Alexander Rinnooy Kan naar Lowlands te halen. Hij is een van de vijf namen die vandaag bekend gemaakt werden voor Lowlands University.

Rinnooy Kan is bijna net zo invloedrijk als Mark Rutte, maar die draait liever zijn funky moves op Dance Valley. En die weet nauwelijks iets van Nederlandse technologie. Rinnooy Kan wel, en dat komt de hoogleraar Economie & Bedrijfskunde uitleggen.
Nog moeilijker wordt het bij zijn collega Leo Kouwenhoven. Donkere materie, kwantumfysica, zwevende deeltjes: ja, beste mannen van De Jeugd Van Tegenwoordig, da’s nog eens Sterrenstof!

Christine Mummery maakt hartjes, in het laboratorium. Misschien maakt ze er ook ooit eentje voor Lowlove. Hans Achterhuis maakt het allemaal wat minder tastbaar. Zijn betoog over de utopie van de vrije markt zal bij het linksgezinde Lowlandspubliek vermoedelijk in vruchtbare bodem vallen. En wiskundehaters moeten het college van hoogleraar Henk Barendregt zien te vermijden, want hij gaat ons proberen te overtuigen van mathematische schoonheid.

Eén reactie

  1. Bard

    Moet eerlijk toegeven dat ik er nog nooit naartoe geweest ben..

    Maar ik raak elk jaar meer gemotiveerd om toch eens een college bij te gaan wonen. Interessante sprekers en onderwerpen steeds weer :)

U kunt niet meer reageren.