Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Swinging Lowlands: de laatste dansnamen

Eerst maar het slechte nieuws: Alexander Rinnooy Kan, al jaren een van de invloedrijkste mannen van het land, heeft zijn college aan de L University wegens ‘persoonlijke omstandigheden’ moeten afzeggen. Op de reservebank zat Ernst Hirsch Ballin, oud-minister van Justitie, die gaat vertellen over (mensen)rechten.

Dan maakte de organisatie nog enkele theater- en dansnamen bekend. De Sunshine Show is een voorstelling van Esther Scheldwacht over een Thaise tranny/ladyboy. Nineties duikt, inderdaad, de jaren negentig in. De Australian trainingspakken kunnen weer uit de kast voor deze ode aan het tijdperk van gabber en meer.

Zaterdagochtend een kater? Wakker worden doe je bij de Scappuccino-workshop van choreograaf Ed Wubbe. Die doet een deel uit zijn voorstelling Pearl van het Scapino ballet. Zal voor menig bezoeker een pijnlijke ervaring worden :-)

Dat waren waarschijnlijk de laatste bevestigingen. Donderdag verschijnt de programmakrant met alle acts, en kunnen jullie de vernieuwde iPhone- en Android apps van Lowlove downloaden en je eigen blokkenschema gaan samenstellen.

9 reacties

 1. Saffie

  Erg benieuwd of er dan nog grote verrassingen in de programmakrant zullen staan, wat denken jullie?

 2. Rock

  Ik kan me gewoon haast niet voorstellen dat dit alles is, maar donderdag komt nou wel gevaarlijk dichtbij…
  Ik hoop stiekem nog op een grote verrassing…

 3. arjan

  Een verassing is alijd leuk! The prodigy zou dat zekeer zijn:)

 4. findemaxa

  ik mis toch nog headliners, op editors na

  • Stijn

   Franz Ferdinand, Nine inch Nails, Nick Cave en/of Slayer zou ik mijn geld op inzetten als afsluiters van de dagen…

 5. Martin

  Leuk ook weer een workshop van het Scapino Ballet! Ik ga alvast rekken en strekken.

 6. Mick

  Komt Balin dan ook meteen verklaren waarom enkele grondrechten geen donder uitmaakten toen hij vele wetten en maatregelen bedacht die onze privacy aantasten?

 7. Adonis

  Baal van larry and his flask dat ze niet meer komen

U kunt niet meer reageren.