Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Programma straattheater compleet

Ook de laatste gaatjes in het Lowlandsprogramma worden langzamerhand gesloten. De organisatie maakte vandaag de laatste vier namen bekend voor het straattheater.

Er komt deze keer niet alleen een voetenbadje in het bierbeugelbadje van een niet nader genoemde sponsor, maar ook Vespaqua gaat jullie zonovergoten (!?) voetjes verwennen. Van Light Up vermoeden we dat ze vooral ’s avonds in actie komen, omdat ze het terrein onder kliederen met licht. Les Archers nemen hun mini-gitaartjes het terrein op voor een grootse show, en ook het duo Extea kun je tegen het lijf lopen.

Overigens wordt het definitieve programma deze keer niet op de laatste donderdag van juli bekend, maar een week later. De festivalkrant in NRCnext verschijnt pas op donderdag 1 augustus, zo blijkt uit een berichtje op AllXS. Tegen die tijd zullen we ook weer onze iPhone en Android apps updaten, zodat je je eigen ideale blokkenschema kunt bouwen!

4 reacties

 1. Indiaantje89

  Weet even niet waar ik het anders moet plaatsen, maar in jullie Muziek lijstje bij “Programma” staan Chase & Status niet vermeld ;).

 2. kromme

  programma = blokkenschema of laatste namen?

 3. joppe

  scherp van je Indiaantje89, staan er idd niet bij….

 4. Ferraro

  @indiaantje89, Joppe: Oeps…gaan we regelen!
  @kromme: programma = blokkenschema.

U kunt niet meer reageren.