Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Miles Kane en Crystal Fighters naar Lowlands

Toch nog een lijstje met de allerlaatste muzieknamen voor Lowlands 2013. Met onder andere Miles Kane en de fijne partyrave van Crystal Fighters.

De festivalorganisatie maakte vanochtend de laatste twaalf namen bekend. Daar zit onder andere een groot symfonieorkest bij (The World Orchestra), en het erg hippe The 1975. Andere namen: Deep Sea Arcade, Delv!s, Forest Swords, Little Green Cars, London Grammar, Los Chinches, Patchanka en The Staves.

Ook in de nachtelijke uren kan overigens weer volop gefeest worden. Zo is er weer een Pop-O-Matic met dj St. Paul, en de 90s Now heet voortaan 90s Alternative (dus helaas, geen Backstreet Boys meer). Kill All Hipsters is ook weer van de partij. En verder: Global cLIMAx to the Bass (drie keer raden in welke tent…), Afroodoo, Superstijl, Swingtastic en Dosvedanya!

16 reacties

 1. Micha

  Helaas. Had nog stiekem de hoop dat Fucked Up en/of Gallows zou komen :(

 2. Wimpie

  Ik zie geen Kees van Hondt. Zou deze wel gewoon in het programmaboek staan, of zouden ze dezelfde fout als in 2011 (?) maken door hem niet LL af te laten sluiten?

 3. who let the dogs out

  idd WAAR IS KEES van HONDT??

 4. Rock

  Ik hoopte eerlijk gezegd nog op een knaller als Prodigy en/of Eminem ! Maar ben met Crystal fighters & Patchanka ook tevreden.

  Ik ga er vanuit dat Kees er toch wel gewoon staat? Al vind ik het zelf na al die jaren niks meer aan…

 5. Feest!

  Ik denk dat Kees van Hondt een beetje klaar is, eigenlijk werd het sinds hij niet meer in de oude Lima staat ieder jaar minder…

  Voor het betere balkanfeestje doet Dosvedanya het denk ik prima :)

 6. Ruud Brok (@VUIG)

  Deze namen doen me niet zoveel.
  Hoopte nog op Glen Hansard, Clock Opera, Regina Spektor en !!!, aangezien zij ook op Pukkelpop affiche staan.
  Droomde nog van Atoms For Peace ;)
  Ga desondanks een heerlijke Lowlands hebben!

 7. Jeroen Groeneweg

  Haha zo zie je maar wat voor verschillende type mensen maar lowlands gaan..
  Ik ben er één die met vrienden gaat, een paar artiesten of nummers van artiesten kent..
  Verders laat ik me lijden door vrienden naar optredens..
  Maar ik moet zeggen dat als ik nummers hoor dat ik denk oohh ja die heb ik een x gehoord ja, maar verders een blanc.
  Dus voor mij niet echt grote namen vergeleken met voorgaande jaren..
  Maar het wordt weer een feest..

 8. joppe

  Wordt zéker een feestje…. Had nog wel stiekem hoop op RATM. Past mooi bij het thema Paradise Rage…… Maar ach, lol gaan we wel weer hebben. :-)

 9. MRT

  Je hoeft toch geen “grote” namen meer te verwachten op LL komende jaren. Waarom zouden ze, toch? Als het binnen een zucht is uitverkocht.

  • Bas

   Lowlands draaide ook nooit om grote namen, maar om vernieuwende muziek. Als bands Ahoy of Ziggo Dome kunnen vullen, komen ze zelden meer naar LL

   • MRT

    Lowlands had vroeger wel degelijk een Muse, System of a Down, DJTiesto, KoRn, Limp Bizkit, Prodigy, Foo Fighters, Oasis, Underworld, Coldplay, Skrillex staan. In den beginnen vd bands maar ook in hoogtijd vd bands. De bands die nu en toen in de Alpha, Grolsch (Golf) staan, stonden waren toch niet de bands om te ontdekken? Laatste jaar dat ik LL heb aangedaan werd er eerst “excuses” gemaakt dat het voorgaande jaar de programmering tegen viel maar DIT jaar een topper zou worden. Weinig extra;s toen gemerkt. Makkelijk cashen :).

 10. rené

  Allemaal leuk en aardig die discussie over wie er wel en niet moet spelen, maar de vraag die er echt toe doet: hebben we dit jaar fatsoenlijk bier?

U kunt niet meer reageren.