Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Filosofie op Lowlands

Ook dit jaar kan er op Lowlands weer vrolijk (doch ernstig!) op los gefilosofeerd worden. Het filosofische platform Brandpunt verzorgt ook dit jaar de smeerolie voor onze hersenpan.

LowSofie, het filosofie-programma in de polder. In en rondom de Mike waan je je binnen de kortste keren een ware Socrates, Aristoteles, Spinoza of Kant. Grote en kleine (maar daarom niet minder belangrijke) levensvragen komen aan bod tijdens de grote denktalentjacht ‘So You Think!?’. Onder leiding van enkele van onze grootste hedendaagse denkers Ad Verbrugge, René ten Bos, Jos de Mul en Marc Slors wordt geprobeerd de geheimen tot een gelukkig leven proberen te ontrafelen. Geen gemakkelijke klus, maar je moet er wat voor over hebben!

Denken maakt dorstig, je hoeft geen filosoof te zijn dat te weten. Wanneer je dus vermoeid maar Verlicht de Mike uit rolt, staat er een barkruk voor je klaar in het nieuwe Filosofisch Café. Wees echter niet verbaasd wanneer de barman die grijze massa niet alleen prikkelt met de nodige alcoholische versnaperingen, maar de hersencellen ook op andere wijzen probeert te activeren. Maar goed, dat de beste ideeën onder het genot van een biertje in de maagdelijke marges van een bierviltje geklad worden, is ook al lang geen geheim meer. Neem ze dus mee, die dingen. Ze kunnen nog wel eens van pas komen.

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

U kunt niet meer reageren.