Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Jeugd van Tegenwoordig én Opposites naar Lowlands

Watskeburt? Nou jongen, er gáát wat gebeuren. De komst van twee van de grootste rapcrews van Nederland, De Jeugd van Tegenwoordig en The Opposites, is vanochtend bevestigd door de festivalorganisatie!

Dat worden dus stevige feestjes. The Opposites brachten onlangs hun derde plaat Slapeloze Nachten uit en toerden al het ganse voorjaar door Nederland. Dat Big2 (Twan van Steenhoven) en Willy (Willem de Bruin) na 2006, 2008 en 2010 terugkeren naar Lowlands is daarom geen enorme verrassing.

Dat hun net even iets grotere broertjes (sorry!) De Jeugd Van Tegenwoordig ook op de poster staan, is dat wel uiteraard. Willie Wartaal, Vieze Fur, Faberyayo en producer Bas Bron toerden het afgelopen jaar nauwelijks. Maar komende zomer staan ze dus mét nieuwe show op Lowlands, met een plaat die pas na het festival uit komt!

11 reacties

 1. Rowin

  Ik moet eerlijk toegeven, In Tivoli was het een feestje :-) ! Dus denk dat ik ze dan ook maar op lowlands ga checken, indien het schema het toelaat natuurlijk :-)

 2. LR

  Yes eindelijk namen waar we op zaten te wachten :-)
  Dat wordt feesten!!

 3. 180492003

  Twee heel goede toevoegingen, erg blij mee!

  Van The Opposites had ik het enigzins verwacht, De Jeugd had ik niet aan zien komen, daarom des te leuker dat zij ook komen!

 4. Bram

  Yesssss, beide al eerder op Lowlands gezien en allebei een heerlijk feestje. Zin in!

 5. SjoerdieV

  Ik mag toch hopen dat ze de Great Minds ook nog boeken voor dit jaar? Daar zat ik eigenlijk meer op te wachten dan op deze acts.

 6. SjoerdieV

  Niet echt de namen waar ik op zat te wachten. Ik mag toch hopen dat ze de Great Minds ook nog boeken voor dit jaar, heb daar zeker hoge verwachtingen van!

 7. joppe

  tsssss. die jeugd van tegenwoordig….. nou nou nou nou :-)

 8. Costanza

  Haha dat wordt de zesde keer dat ik DJVT ga checken met deze toevoeging maar gewoon alsnog ben ik hier erg blij mee! Ben benieuwd naar hun nieuwe album. Ook passen de oppo’s ook mooi in het LL plaatje. Al met al hoop ik niet dat dit de laatste keer was dat Lowlands nieuwe namen toevoegt…

 9. Ferraro

  Weer twee mooie toevoegingen aan de Alpha line-up. Ik had Opposites wel verwacht maar DJVT niet. Maar waar blijft toch die bevestiging voor Sticks & Moon?

 10. Rein

  Nu Yellow Claw nog!

 11. pieter

  DJVT is live veruit het slechtste wat ik ooit heb gezien. Maarja, het gekanker van deze band gaat er bij deze generatie natuurlijk als zoete koek in. Mij zal je er in ieder geval niet zien.
  Opposites wel geinig, benieuwd hoe die gasten het er live vanaf gaan brengen.

U kunt niet meer reageren.