Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Gestolen perstent Lowlands wordt herbouwd

Wat stond ie mooi te pronken in de Lowlandszon vorig jaar zomer. De houten perstent, officieel bekend als The Barn, maakte zijn debuut op het festival. En daar hoort ie in 2013 ook weer te staan natuurlijk, ook al is ie gestolen.

Daarom hebben de bouwers besloten hun gejatte exemplaar compleet opnieuw op te bouwen. Een beetje gek moet je daarvoor wel zijn, concluderen ze zelf ook. Maar, zo concluderen ze zelf meteen, aan die voorwaarde voldoen ze ruimschoots. Volg dus de bouw van het nieuwe houten wondertje op hun eigen Facebook-pagina en steun de mannen met een Lowlands-Like!

Op Omroep Brabant vertelt tv-kok André Amaro, die de tent uitbaat, dat hij naar Portugal afreist om de benodigde stalen onderdelen te maken. “Financieel is het nog niet allemaal geregeld, maar duidelijk is dat er veel support is voor The Barn. Dat inspireert. En dus staan we met zijn allen op, slaan we de handen ineen en gaan weer bouwen.”

Kennelijk is het de bedoeling dat het gevaarte op 9 mei alweer in volle glorie te zien is op Dauwpop.

Eén reactie

  1. joppe

    Goed gek ;-) maar mooi dat hij herbouwd wordt. Jammer dat t zo moest gaan……

U kunt niet meer reageren.