Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Exit GrooveTube, enter Hacienda

Het zal aan ons rave-verleden liggen, maar toen de naam Hacienda op de Lowlands-plattegrond verscheen, dachten we toch echt eerst aan de legendarische nachtclub in Manchester. De plek waar New Order de Madchester Sound propageerde en nachtenlange feestjes werden georganiseerd. 

Maar op der Hacienda van Lowlands zal het er iets beschaafder aan toe gaan. Het is namelijk een nieuwe tent, gesponsord door Bacardi. Het is de opvolger van de GrooveTube, met dezelfde muziek (soul, pop, hiphop en meer). Alleen is er in dit ‘modern-koloniaal Cubaanse landhuis’ (in de Nederlandse polder, mind you) een heuse bovenverdieping waar de cocktailbar is. Drie keer raden welke rum-cola er wordt geschonken.

Er is ook een heuse slaapkamer in de Hacienda. Dagelijks maken twee Lowlanders de kans er te slapen in een echt bed, en bediend te worden door een privé-concierge. Check de Facebook van Bacardi voor meer info.

7 reacties

 1. Ruud Brok (@VUIG)

  En Mojito’s!? Ja toch, ja toch? ;)

  • Wimpie

   Ja hoor, net als de mojito’s op Paaspop: 20% spa rood, 70% ijs, 5% munt, 4% suiker en 1% Bacardi. Dat is dan 2,5 muntje alsjeblieft…

 2. Chantal

  De link doet het niet :(

 3. marc

  hoe durven ze. laatste keer lowlands

 4. jur

  de fik in dat ding

 5. pim

  alles de fik in!

U kunt niet meer reageren.