Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Doe mee met de Lowlands pubquiz op 6 juli

Vorig jaar zijn we begonnen met de Lowlove quiz op de site, om de kennis van onze mede Lowlandsfanaten flink op de proef te stellen. Dat viel niet tegen, jullie zijn echte experts! Tenminste, van achter jullie pc’s, smartphones en tablets dan, met misschien af en toe een sneaky googletje tussendoor… Maar wat dachten jullie ervan om die kennis in levenden lijve te testen?

Wij willen jullie van harte uitnodigen om met je Lowlandsposse mee te doen met onze eerste echte offline Lowlandspubquiz! En wel op zaterdag 6 juli in O’Casey’s Irish Pub in Den Haag. Wil je graag meedoen maar heb je geen team? Geeft niet! Doe jezelf in de aanbieding in de comments onder dit artikel en stel een team samen met andere Lowlovers.

Maak je geen zorgen, je hoeft echt niet alle 20 edities bezocht te hebben om leuk te scoren in deze quiz, het moet natuurlijk wel een beetje leuk blijven! En zoals bij elke goede pubquiz zijn er verschillende themarondes, dus er zit voor ieder wat wils tussen.

Lijkt het je wat? Meld je dan in ieder geval aan via ons Facebook-event.

Hier zijn de verdere details:

 • Zaterdag 6 juli, 20:00 inloop, 20:30 begint de quiz
 • Locatie: O’Casey’s Irish Pub, Den Haag, Noordeinde 140
 • Teams van maximaal 6 mensen (groter = splitsen :)
 • Deelname is €5,- per persoon, dat is incl. een consumptiebon en kans op fantastische prrrrrrrijzen!!

Wij hebben er alvast heel veel zin in, hopelijk zien we jullie daar!

2 reacties

 1. Ferraro

  Check! Goeie locatie voor een quiz en some good ol’ Lowlands music.

 2. pieter

  Hallo,

  Mooie site dit. Misschien een idee om een soort van topic te openen waarin gesproken kan worden over eventuele kanshebbers voor LL 2013.

U kunt niet meer reageren.