Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

De mond voorbij gepraat: Traumahelikopter naar Lowlands

Heeft Traumahelikopter zijn mond voorbij gepraat? Het lijkt erop. Want bij het programma #LaatjeHoorn van Radio Hoorn – ja, wij volgen alles ;-) – kwam er zoveel gestuntel en ge-uhh op de vraag of Lowlands al heeft gebeld, dat wij de conclusie wel aandurven: Traumahelikopter komt naar Lowlands.

Die conclusie trok presentator Chris de Vries ook, en hij zei dat ook door de microfoon. Het enige verweer dat Mark Lada van het Groningse garagerocktrio toen had was: “Naja, houd de website in de gaten, dat is alles wat ik durf te zeggen.”

Het is natuurlijk ook helemaal niet vreemd dat Traumahelikopter op Lowlands zou staan. Hun eerste cd is klassiek garagerockwerk en zeer goed ontvangen. Bovendien, twee gitaren, nul bassdrums, elf liedjes op een cd van nog geen 30 minuten. Voor die act moet in augustus toch wel ergens een gaatje op een van de podia te vinden zijn?

4 reacties

 1. Mou

  1 April!!

 2. Jeurisz

  Ik heb ze op paaspop gezien, erg vet! Hoop niet dat ze in de Charlie komen, dan is er geen dak om eraf te blazen

 3. Binas

  Zou wel vet zijn maar wat ik net las is dat Major Lazer ook naar lowlands komt athans dat staat op de site van ze (tour schema)
  http://majorlazer.tumblr.com/tour

 4. maartenw1989

  Die is toch ook al bevestigd door lowlands zelf :p

U kunt niet meer reageren.