Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

De laatste comedy- en literatuurnamen: met Dimitri Verhulst en Arie Koomen

Het comedy- en literatuurprogramma is compleet. Lowlands maakte zojuist de laatste toevoegingen bekend. De bekendste namen: De Lulverhalen, schrijver Dimitri Verhulst en de Comedyparade met onder meer Arie Koomen.

De Lulverhalen is de mannelijke tegenhanger van de Vaginamonologen, waarbij Howard Komproe met enkele mannen gaat lullen, op Lowlands met foto-journalist Hans Aarsman, KRO-presentator Marc de Hond, popjournalist Leon Verdonschot, Zwart Licht-rapper Akwasi O. Ansah, Jeffrey Meulman, directeur van het Nederlands Theater Festival, en hiphopschrijver Saul van Stapele. Precies wat mannen onder elkaar doen, maar dan op niveau (en betaald).

De Comedyparade staat voor een clubje stand-up comedians: Wilko Terwijn, Arie Koomen, Victor Luis van Es, Rayen Panday en Alex Ploeg.

Auteurs
De schrijvers zijn op Lowlands vertegenwoordigd door: David Vann, Neil Gaiman en Dimitri Verhulst. Verder is er een literaire stoelendans. Wie niet zit, moet voordragen. Maxim Hartman, Vrouwkje Tuinman, Maartje Wortel en Hanneke Hendrix, of één van de dichttalenten Daniël Vis en Johan Roos.

Overigens, meedoen met de Grote Lowlands Schrijfwedstrijd kan nog, schrijft Lowlands, tot 15 juli.

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

U kunt niet meer reageren.