Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Dave Grohl op Lowlands… met zijn docu

Dave Grohl weer op Lowlands? Jazeker. Niet in hoogsteigen persoon, maar wel met zijn documentaire Sound City, over de gelijknamige studio waar hij met Nirvana het legendarische Nevermind op nam. Het is een van de titels in het filmprogramma, dat vandaag bekend werd gemaakt.

Net zo onwaarschijnlijk is de komst van de overleden Tim Buckley uiteraard, maar de docu Greetings from Tim Buckley focust op de vader-zoon-relatie van hem en Jeff. Eraserhead krijgt muzikale begeleiding van het Franse combo Cercueil (lijkkist, zal ongetwijfeld een vrolijke bedoening worden).

Verder nog op het menu: Borgman, The Look of Love (van regisseur Michael Winterbottom), This Is The End, Safety Not Guaranteed, Prince Avalanche, Spring Breakers (met James Franco, over losgeslagen studenten), A Field in England, The Bling Ring (van Sofia ‘Lost in Translation’ Coppola), Citadel, Maniac en You’re Next.

Tot slot is er nog een keuzefilm op de vrijdagavond. Via de Facebookpagina van Lowlands kun je stemmen op Sightseers, Oh Boy (een ode aan Berlijn) en Kapringen.

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

U kunt niet meer reageren.