Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Comedynamen bekend, met o.a. Dolf Jansen

Het zou verrassender zijn geweest als hij er niet bij zou zijn. Inderdaad: Dolf Jansen staat voor de ongeveer 22ste keer op de 21ste editie van Lowlands. En er zijn meer comedynamen bekendgemaakt.

Tot de bekendere namen behoort uiteraard Maxime Hartman, met een mix tussen comedy en lezing. Benieuwd! Ook Remko Vrijdag en Martine Sandifort kennen we van televisie: van hun typetjes die ze speelden in Kopspijkers en De Wereld Draait Door.

Verder bevestigd: De Gebroeders Fretz, Ava Vidal, Bert Gabriëls, Carolien Borgers en Ocker Gevaerts, Comedytrain, De Bourgondische Belgen, Herman In Een Bakje Geitenkwark, Kees van Amstel, Maartje & Kine, Martijn Koning, Monica Da Silva Trio, De Partizanen, Pepijn Schoneveld, Renë van Meurs, Soundos, Tex de Wit, Thijs van Domburg, Tim Fransen en William Boeva. Meer namen volgen binnenkort!

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

U kunt niet meer reageren.