Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Blokkenschema en nieuwe apps

De programmakrant mag er dan wel zijn, maar een blokkenschema staat daar niet in. Maar we zijn de beroerdste niet: we hebben alle acts, met dag, tijd en tent, op hun plek gezet. En als je onze apps voor iPhone of Android downloadt, kun je beginnen met puzzelen.

De apps bevatten het blokkenschema en beschrijvingen van vrijwel alle acts. Door een act als favoriet te bestempelen, creëer je je eigen persoonlijke programma. Je smartphone waarschuwt automatisch dat een van je favorieten op het punt staat te beginnen met spelen.

Nieuw is dat je ook het laatste nieuws van Lowlove op je app kunt lezen. We hebben bovendien een plattegrond toegevoegd. Daarin staan alleen de X-ray en GrooveTube nog niet op hun plaats, maar daar wordt hard aan gewerkt. Veel plezier met de apps!

26 reacties

 1. Piet

  Toffe App! thanks!! WTF moet John Coffey in X-Ray… die is dus veuls te klein!

  • Guus

   Had overigens dezelfde WTF reactie met Tame Impala in de Alpha…. Die stonden twee jaar terug in de Charlie, en dan gelijk een upgrade naar de moeder aller tenten? Betwijfel of dat gaat vol lopen…

  • Rene

   Ben juist enorm blij met JC in de Xray, die gaat echt van voor tot achter gesloopt worden!

 2. Alex

  Helaas, de app crasht bij mij direct bij het opstarten (Android 4.1.2). Ik wacht nog geduldig even af! ;)

 3. Rock

  Vraag me toch af, of al die tijden wel kloppen… Maar mocht het zo zijn, dan word het rennen, vliegen, vallen weer opstaan en opnieuw ;-)

 4. Guus

  mooi werk! bedankt luitjes!

 5. PsychoBram

  Ik denk dat het dit jaar het laatste jaar is dat de X-Ray er staat. Hij gaat echt gesloopt worden!

  Slayer en NiN overlapt, dat is wel jammer. Verder zijn er nog wel wat keuzes die gemaakt moeten worden maar dat zien we daar wel!

 6. Joost

  In IOS doet hij het gewoon ;-)
  Is dit het definitieve blokkenschema?

  • Marijn

   Dit blokkenschema genereren wij op basis van de gegevens zoals die in de programmakrant gepubliceerd zijn. Lowlands komt zelf op een later moment nog met een officieel blokkenschema.

 7. pieter

  Schitterende app, complimenten! Helaas zet ik elk jaar op LL mn wifi en 3g uit. Ik weiger gewoon om in de rij te gaan staan om mn mob op te laden..neem wel een extra Nokiaatje mee mocht mn batterij het na 3 dagen begeven.

 8. Frank

  Goede app, werkt goed. Een klein min puntje is dat de plattegrond niet meer helemaal klopt na de wijzigingen met de groove tube en de x ray, maar ik vind mijn weg sowieso wel.

  • Bas

   dank je voor de complimenten. de plattegrond wordt zo snel mogelijk, uiterlijk dit weekend, aangepast en wordt dan automatisch veranderd in de app. Wij worden ook steeds weer verrast door indelingswijzigingen :-)

 9. Sven

  Jammer, platform van Windows 8 hadden jullie je echt kunnen uitleven

 10. Joris

  Jammer dat er geen officiële, maar ook geen lowlove-app voor Windows Phone is. Dat doen ze in België toch een stuk beter (Pukkelpop én Werchter hebben er allebei een).

 11. Annemijn

  Op Rock Werchter vulde Tame Impala een dikke tent dus zal hier toch ook wel loslopen? :)

 12. Saskia

  Ik vind het een hele fijne app.. maar de kaart doet t niet, hoe komt dit?

 13. Robin de Lange

  Ziet er weer erg goed uit! Maar nu is er dus ook een officiële app. Ziet er minder goed uit eigenlijk. Is die van jullie liefdadigheid? ;)

U kunt niet meer reageren.