Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Maandoverzicht april: een nieuwe site, veel namen, straattheater en een concertagenda

Met de laatste Koninginnedag nog in onze benen, is het tijd geworden om terug te kijken op de maand april. Want wat is er ook alweer allemaal gebeurd? Zet een kop koffie (of thee), ga achterover zitten en lees dit maandoverzicht om weer helemaal up to date te zijn.

 

Nieuwe site

Voor ons zelf belangrijk nieuws: voor het eerst sinds de start van Lowlove in 2010 heeft de site een geheel nieuw jasje gekregen. Hoewel de inhoud hetzelfde is, zal het je zijn opgevallen dat de zijbalk verdwenen is en de nieuwsblokjes verschuiven bij de verschillende mobiele apparaten die we tegenwoordig gebruiken. Als klap op de vuurpijl werd daar ook een mooie plattegrond bij gemaakt. We horen graag wat jullie er van vinden en wat er eventueel anders of beter kan, hier vind je al een overzicht van de reacties tot nu toe.

 

(Zelf)Bevestigingen

Allereerst maakte Lowlands zelf een rits namen bekend op 16 april. Nick Cave, die al wel bevestigd was voor Pukkelpop, staat dit jaar gelukkig ook in Biddinghuizen. Daarnaast komen onder meer de Nederlandse schoffies John Coffey, techno-held Richie Hawtin en de charmante surfdude Matt Corby. Wij deden zelf ook nog een semi-wetenschappelijk onderzoek naar eventuele Lowlands-headliners. Inmiddels is ook het straattheater-programma bekend en weet je voor wie of wat je moet uitkijken. En de eerste zeven acts voor het dans- en theaterprogramma zijn ook bekend gemaakt, natuurlijk zijn het Scapino Ballet en Conny Janssen Danst er weer bij.

Dan de zelfbevestigingen. Het begon deze maand met Traumahelikopter, bij Radio Hoorn durfden ze het niet met alle zekerheid te zeggen, maar wij roepen volmondig ‘JA’. Maar ook het indie-trio Theme Park liet in Rotown weten dat ze in augustus naar de polder  komen.En als laatste liet blues-man Seasick Steve in Metro weten weer terug te keren naar Lowlands.

 

En dan nog meer

Wat hebben de Pixies, Snoop Dogg en The Whitest Boy Alive gemeen? Juist, ze komen allemaal voor in onze nieuwste quiz! Wij zijn heel benieuwd hoeveel vragen jullie goed hadden. Ook terug in ons assortiment: de Lowlove-concertagenda. Hier zie je een overzicht van optredens van de reeds (zelf)bevestigde Lowlands-artiesten. Voor als je niet tot augustus kan wachten.

Eén reactie

  1. Indiaantje89

    Een foutje. Nick Cave staat niet op Pukkelpop (gaat ook niet meer gebeuren aangezien zijn tourschema). Hij staat wel op Rock Werchter.

    Hoop dat RRB binnenkort weer wat leuks te melding heeft. Want nieuwe maand + nieuwe koning. Dan kunnen de nieuwe Lowlands namen natuurlijk ook niet ontbreken.

U kunt niet meer reageren.