Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlove Luistersquad 2: Deap Vally & Hurts

In de Lowlove Luistersquad stellen we ons dynamische duo Roos & Martin elke week bloot aan twee artiesten die op Lowlands 2013 spelen en die ze vaak nog niet kennen. Vorige week spraken ze zich uit over Slayer en Major Lazer, de meningen bleken tot onze verrassing behoorlijk verdeeld! Hoe zal het deze week gaan, als ze de balls to the wall rock van Deap Vally en de gelikte popklanken van Hurts voor hun kiezen krijgen? Bekijk het in de nieuwe aflevering van de Luistersquad.

Mocht je de getalenteerde presentatoren trouwens live in actie willen zien, dan kan dat aanstaande zaterdag al! Ze presenteren namelijk de eerste editie van onze Lowlands Pubquiz. Komt dat zien, doe gezellig mee met de quiz en vraag ze om een handtekening, dan maak je ze intens gelukkig ;-)

 

5 reacties

 1. Bas

  Bravo? Alpha zult u bedoelen!

 2. Marijn

  Onpasselijke Martin is priceless: http://i.imgur.com/OQU7mNE.gif

 3. Roos

  Whahahaha, Martin in Gifvorm! Love it! En… Alpha, Bas? Really?

 4. Djoeke

  Ik gok op Hurts in de Grolsch of Alpha, op Sziget vorig jaar was het onmenselijk druk bij het hoofdpodium. Ook de oude zaal van de Melkweg was heel snel uitverkocht waardoor het concert verplaatst werd naar de the Max.

U kunt niet meer reageren.