Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlove Luistersquad 1: Slayer & Major Lazer

Het is weer tijd voor een serie wekelijkse voorpretfilmpjes met Lowlove’s eigen presentatieduo Roos & Martin. We begonnen met de Tententest, vorig jaar de Lieve Lowlove adviesrubriek en dit jaar is het tijd voor de Lowlove Luistersquad!

Roos & Martin hoef je op Lowlands niet voorin een muziektent te zoeken, ze liggen waarschijnlijk in de Skippyballenbak, de verkleedkist van de Converse photobooth of te poedelen in het Grolsch Beugelbad. Daarom leek het ons als muziekverslaafden leuk om de artiesten van Lowlands eens door hun oren te horen! Elke week krijgen ze twee artiesten van Lowlands 2013 op hun koptelefoon en mogen ze hun ongezouten mening geven. En die hebben ze wel.

In de eerste aflevering van de Lowlove Luistersquad stellen we ons koppel bloot aan de gierende gitaren van Slayer en de Jamaicaanse flavour van Major Lazer. Wat zou hun oordeel zijn?

We willen natuurlijk ook heel graag weten wat jullie er van vinden (zowel de muziek als het filmpje), dus laat jullie woorden van lof / walging achter in de reacties!

10 reacties

 1. brokenbranches

  “Terwijl ik zo’n fan was van Megadeth” :D

 2. taranofprydainartin

  Wat was dit weer leuk om op te nemen! En wat leuk dat ze dit jaar ook muziek op Lowlands hebben! :D

 3. Frank

  Zo leuk altijd deze filmpjes, vorig jaar was mooi met lieve lowlove. Nu eerste filmpje weer, heb wel weer zin in het tweede filmpje.

 4. arjan

  snap alleen nog steeds niet wat major lazer op lowlands doet?

 5. Djoeke

  Jaaa, er zijn weer wekelijkse filmpjes! Heerlijk. Zelf hou ik erg van metalmuziek, maar stiekem sletterig dansen bij Major Lazer zie ik mezelf ook nog wel doen na een paar biertjes.

 6. Martijn

  Bij SLAYER wil ik juist wel staan, en ver vooraan ook!!:D:D:D

U kunt niet meer reageren.