Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlove-concertagenda (3)

Nondeju, wat duurde het lang met het bekendmaken van die nieuwe namen, maar het was het wachten meer dan waard. We kunnen onze festivalhorizon weer verbreden met de derde concertagenda. 

Gelukkig hoeven we voor de broodnodige Lowlands-vitaminen niet te wachten tot komend weekend, we kunnen meteen vanavond –dinsdag 21 mei– al inhaken bij het meerdaagse festival Indiestad (meerdere locaties, Amsterdam) waar Tom Odell onze oortjes gaat strelen. Na een nachtje slapen is het op woensdag 22 mei partytime met Unkown Mortel Orchestra in Doornroosje (Nijmegen) en treedt Jacco Gardner aan voor een nieuwe episode van Indiestad. Jacco wordt op donderdag 23 mei ingewisseld voor Beans & Fatback en lawaaitrio Traumahelikopter (Paradiso, Amsterdam). Een herkansing voor het zien van onze favoriete vliegende hulpverleners krijg je op vrijdag 24 mei in de Eci Cultuurfabriek (Roermond).

Het Rascalfest in Nederweert heeft zaterdag 25 mei Mozes And The Firstborn op het podium staan. Dezelfde dag ontvangt De geest moet waaien, het vierdaagse Arnhemse festival voor het spoken word, schrijver Özcan Akyol van het ‘Achiever’ collectief. Mede ‘Achiever’ De Gelogeerde Aap zien we als rapper terug op het podium van het Emporium dance-festival (Wijchen). En PIGPOP –”het knorrigste festival van Nederland” volgens de website-  is de tijdelijke verblijfplaats van….Traumahelikopter (Beltrum). Als je Unknown Mortal Orchestra wilt zien, moet je toch echt naar naar Amsterdam (London Calling festival).

De maand mei wordt op vrijdag 31 mei knallend afgesloten door John Coffey op het Showcase festival BUMA Rocks (Nijmegen). In Delft (TU, ZOMERfestival) wordt de Lowlands eer hoog gehouden door Traumahelikoper en (hij staat niet op Lowlands maar hoort er natuurlijk wel bij:) Kees van Hondt. De mannen van John Coffey knallen op zaterdag 1  juni gewoon verder op Borstrock (Nieuw-Vossemeer). In Deventer gaan Mozes And The Firstborn, Traumahelikopter en het NJO (op Lowlands met, maar deze dag zonder Steve Reich) zorgen voor een Lowlands sfeertje. We sluiten deze agenda af met Mozes And The Firstborn die op zondag 2 juni te gast bij het On(w)ijs festival in Spierdijk.

De volgende Lowlove-agenda kan je over twee weken verwachten, hopelijk met weer een nieuwe lading (dance)namen. RapidRazor Bob sloot zijn bericht op 16 mei af met ‘Meer namen volgen snel’…

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

U kunt niet meer reageren.