Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Geen kaartje? Maak je geen zorgen

Voor het zevende achtereenvolgende jaar is Lowlands uitverkocht. In een kleine twee uur tijd was het gedaan. En net als andere jaren zijn er velen die géén kaartje hebben weten te bemachtigen. Heb jij ook achter het net gevist? Wees niet getreurd, het komt vaak nog wel goed.

Wat je nu in elk geval niet moet doen, zoals Lowlands zelf ook zegt, is je heil zoeken bij de ticketbureaus die massaal tickets tegen torenhoge prijzen aanbieden. De kans is aanzienlijk dat Lowlands die kaarten ongeldig gaat maken, hoe joviaal ze nu ook proberen je hun tent binnen te lokken.

Daar komt bij dat er nog allerlei winacties komen, je op Lowlands kunt werken en er in de weken voor Lowlands waarschijnlijk nog een paar honderd kaarten beschikbaar komen.

Bovendien: vergeet niet hoe Twitter er in augustus vorig jaar uitzag.

7 reacties

 1. Ruurd

  als iemand cjp kaartje wil kopen
  ik heb nog een ongebruikte cjp pas die code mag je hebben

  groten
  Ruurd

 2. Ruurd

  mijn mail is ruurdroel@gmail.com
  hahaha ssry was vergeten er bij tezetten

 3. Femke

  HEE MIJN TWEET STAAT ER BIJ, hehehe.

 4. Paco

  Inderdaad, nu moet je echt geen kaarten kopen tegen die belachelijke prijzen. Vrienden van me kopen al jarenlang pas in de laatste maand een kaartje en het lukt ze al jarenlang om die voor de normale prijs te kopen.

 5. @Juustemans

  Ken een aantal mensen die vorig jaar met een vals/ongeldig kaartje voor het hek staan. Hell no dat ik een kaartje zou overkopen.. Dan maar Werchter :)

 6. Nick

  Is het niet wat om voor de ‘teleurgestelden’, like moi, ook alternatieve festivals op te stellen? Met Lowlands is de lol er wel een beetje af met deze gekte.

  Sziget kennen we ondertussen wel maar ik zou zo graag net als op Lowlands veel opkomende bandjes/artiesten kunnen ontdekken op verschillende het liefst tentjes.

 7. Bas

  bij ons is de knoop doorgehakt, gewoon geen LL. Je kan inderdaad tegen het einde voor normale prijzen kaarten kopen, maar heb vorig jaar met eigenogen een jongen de toegang geweigerd zien worden omdat het “pdfje’ waar hij 200 euri voor betaalde waarschijnlijk aan tig anderen ook was verkocht.

  Wij gaan gewoon op zoek naar iets anders net zo leuks, Pukkelpop of verder het buitenland in.

U kunt niet meer reageren.