Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Wilco naar Lowlands

Jazeker, eindelijk weer een grote naam die uitlekt. Wilco bevestigt zichzelf namelijk op de eigen site. De Amerikanen komen op zondag 19 augustus naar Biddinghuizen!

Frontman Jeff Tweedy richtte Wilco op in 1994. De band gaf in november vorig jaar nog twee concerten in Nederland. Zowel de show in Vredenburg als in 013 werd door vrijwel iedereen bejubeld. Dat zelfde gold voor het optreden dat Wilco dit jaar nog in Groningen gaf. Het concert van Wilco in 013 is terug te kijken op 3voor12.nl.

Overigens, Case Mayfield liep laatst weg toen er tijdens zijn concert te veel gepraat werd, Ernst-Jan Pfauth startte een online campagne om geklets te bestraffen met een bierdouche. Jeff Tweedy van Wilco doet het anders; hij gaat op een prachtige manier de discussie aan.

11 reacties

  1. 180492003

    Was wel te verwachten, Lowlands heeft het onderhand zelf ook bekend gemaakt!

  2. Martijn76

    Voor mij ook geen verrassing, ze staan immers ook op Pukkelop en op Haldern, maar even goed wel een bevestiging waar ik heel blij mee ben!! Zouden ze op zondag de Grolsch afsluiten als alternatief voor de mensen die geen zin hebben in de Foo Fighters?

  3. Alex

    Dat hoop ik toch niet zeg. Ik zou ze allebei graag willen zien. Ik verwacht Wilco rond etenstijd in de Alpha.

  4. dillinger

    Kijk, dit is een “grote naam” waarmee je als alternatief popfestival voor de dag kan komen. Ik vrees dat martijn76 wel eens gelijk kan krijgen. Zou toch wel jammer zijn als ik FF niet zou kunnen zien…

  5. @Juustemans

    Waar zit de Likebutton?

  6. Jeroen

    Eerste en hopelijk laatste keer dat Case Mayfield in hetzelfde bericht als Wilco wordt genoemd…

  7. Regchie

    Ook hier ben ik zeer blij mee !

  8. Bas

    @Juustemans : Like-button zit me teen under de test van het artikel!

  9. Iemand

    @Bas

    Wat is er met je teen?

  10. Sjors

    Ik hoop wel dat ze meer nummers spelen van YHF dan the Whole Love, sorry maar op 3 nummers na was dit echt een slecht album :/ Als Martijn76 gelijkt heeft dan moet ik het helaas missen. Foo Fighters is toch wel een belangrijkere act.

  11. pongolesi

    Jammer dat de mensen met wie ik ga hier niets aan vinden, denk dat ik toch alleen een kijkje moet gaan nemen want baalde al genoeg dat ik ze in de clubtour niet heb gezien..

U kunt niet meer reageren.