Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Two Door Cinema Club en Sleigh Bells naar Lowlands

Zo als wij niet kunnen wachten op nog meer bevestigingen, zo kunnen de bevestigde bands het nieuws niet voor zich houden. Ook Two Door Cinema Club zegt op haar site naar Lowlands te komen. Daarnaast meldde Alternative Press dat ook Sleigh Bells naar Biddinghuizen zal komen.

Two Door Cinema Club zal op zaterdag spelen. Vast en zeker zal daar ook het aller vrolijkste poplied aller tijden voorbij komen: Something Good Can Work (bonuspunten voor wie het refrein zonder versprekingen meezingt). Altijd goed voor de voeten van de vloer.

Sleigh Bells speelde eerder dit jaar de Melkweg plat tijdens 5 Days Off en komt dit op de Lowlands-zondag nog eens dunnetjes over doen. Het duo bracht begin dit jaar het tweede album Reign of Terror uit.

Met dank aan Jeroen Driehuis en Ejnoomen.

8 reacties

  1. olafdb

    Yes! Hier ben ik blij mee. Op Lowlands 2010 ‘per ongeluk’ gezien in de India. Heerlijk optreden was dat.

  2. Wessel

    Als klap op de vuurpijl, de albumtrailer voor hun tweede plaat staat online! http://www.youtube.com/watch?v=-2-XlHP9wzM

  3. Roel

    + Sleigh Bells, zie: http://www.altpress.com/news/entry/sleigh_bells_announce_more_tour_dates1

    (via @Lowlands_12 twitter)

  4. Martijn76

    gezellig!

    wat ik zelf wel weer grappig (laat ik er maar om lachen..) vind om te zien is dat de poll hiernaast precies omgekeerd aan mijn smaak is. Meest blij dus met Walkmen en Antlers en kan helemaal niks met Gaslight Anthem. Gelukkig is er voor mensen als ik de India ;-)

  5. Roel

    + The Cribs, zie: http://www.goolecourier.co.uk/lifestyle/what-s-on/the-cribs-reveal-new-single-and-european-festival-dates-1-4651214

    (via FOK forum)

  6. blub

    2 jaar geleden Two Door Cinema Club in de India gezien… dat was wel een feestje :)

  7. matthijs

    aaaah yes!! two door cinema club was de laatste realitische act waar ik nog heel erg op hoopte, en ook nog eens op de dag die voor mij tot nu toe het minste had te bieden.. top!!!

  8. matthijs

    en na veel oefenen lukt lets make this happen girl we’re gonna show them all that something good can work and it can work for you-ou-ou wel aardig :)

    het tweede deel minder :)

U kunt niet meer reageren.