Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Spinvis en Skrillex naar Lowlands

Spinvis en Skrillex komen naar Lowlands, samen met onder andere The Black Keys en Kees van Hondt. Dat bevestigde de organisatie van het festival.

We meldden al eerder dat The Black Keys en Kees van Hondt op Lowlands zouden staan, nu is dat dus officieel.

Skrillex is een van de snelst rijzende sterren in de muziekwereld. Vorig jaar al een succes in Biddinghuizen, en na een uitverkocht Paradiso en straks (28 april) Heineken Music Hall zal hij ongetwijfeld in een van de grotere tenten staan.

Spinvis
Dat Erik de Jong met zijn Spinvis op het festival staat, is evenmin een verrassing. Hij bracht eind vorig haar zijn veelgeprezen derde plaat, Tot Ziens Justine Keller, uit.

De organisatie maakte nog twee andere namen bekend. Enter Shikari’s post-hardcore was al eerder op Lowlands te bewonderen. Singer-songwriter James Vincent McMorrow maakt het rijtje bevestigingen compleet.

29 reacties

  1. Soft Drug

    Fijne namen! Blij mee! Vooral de bevestiging van Black Keys doet me goed!
    Voor de rest allemaal namen die ik wel zou willen zien.

    Behalve Kees overhyped van Hondt natuurlijk. Dan ga ik nog liever in mijn tent liggen.

  2. Jeroen

    Geen verrassende namen maar wel fijn dat the black keys nu echt bevestigd zijn.

  3. Tariq

    skrillex heel tof voor de commercieelemensen maar zou ook heel cool zijn al zou je de echte oprichters van dubstep uit engeland boeken die dubstep hebben bekend gemaakt met nooit zo duur zijn als skrillex.

    ps black keys nice!

  4. E. Lekoek

    mje mje skrillex

  5. Antoine26

    Enter Shikari, Skrillex, Spinvis, Black Keys -> goeike!

  6. Muppy

    Allemaal goeie namen, behalve Enter Shikari dan :-)

  7. Quirijn

    @Tariq. Helemaal mee eens, een paar echte underground dubstep artiesten, die the LOW-lands sfeer nog eens zou benadrukken zou heel erg fijn zijn!

    In ieder geval zijn er weer een paar waardige namen aan de lijst toegevoegd! Ik kan niet wachten tot het eindelijk zo ver is! :) Dit jaar wordt echt sick!

  8. Nwalker1989

    Ben heel blij met al deze namen :) Ook met skrillex, al heeft Tariq wel een punt, maar die kunnen er altijd nog bij natuurlijk ;)

  9. Rule

    Kudos voor de black keys! Ook skrillex is erg fijn!

  10. Djoeke

    Jaaaa, Enter Shikari en the Black Keys! heel fijn ˆˆ En Skrillex was vorig jaar een goed feestje, wil ik best nog een keer zien. (10 Maart alvast een voorproefje van Enter Shikari’s nieuwe album in de Melkweg!)

  11. flipo

    Hele tijd terug was Rammstein er ook, zal nu vast niet meer kunnen ivb met logistieke redenen etc. maar dat zou toch een knaller zijn!!

  12. DefisDre

    Vorig jaar Skrillex moeten missen, gelukkig een herkansing dit jaar. En ja, hij is misschien niet de beste ‘dubstep’ artiest (of hij echt dubstep maakt is weer wat anders), maar hij is wel populair en ik denk dat het een enorm goed feestje gaat worden.

  13. Charlotje

    Underground dubstep is zeer gewensd, maar Skrillex wordt ook hartelijk ontvangen (: het is dan geen echte dubstep, maar wel ontzettend gezellig, dus het boeit me geen hol!

    En daarbij ben ik heeeeul blij met James Vincent McMorrow en The Black Keys :D

  14. w.vanwilpe

    ENTER SHIKARIIIII! :D stuiter stuiter word mooi feestje! en maar de 4e x in een jaar tijd dat ik ze ga zien O=D

  15. w.vanwilpe

    kees komt terug? :P zo hoort dat!

  16. @Juustemans

    Ik ga Spinvis Lake Lowlands induwen

  17. Job Wessels

    Lowlands gaat het voor Sigur Ros niet worden denk ik. 18de en 19de staan ze namelijk in Japan.

  18. Djoeke

    @w.vanwilpe Hahaha, hoi Wes! Samen vooraan in de pit bij Enter Shikari? Deze keer zonder gescheurde enkelbanden uiteraard ;]

  19. NesT

    Skrillex? for real? Vorig jaar draaide hij al slecht, en nu laten ze hem nog terugkomen ook. Sowieso te weinig up tempo dance vorig jaar wat mij betreft, leuk hoor, die hele dubstep rage, maar doe mij haar snoeiharde DnB

  20. Antoine26

    @NesT
    Ik miste afgelopen jaar ook de DnB (avond) !

  21. stefandevries94

    en weer een paar goede namen erbij
    zeer (extreem) blij met The Black Keys en skrillex was vorig jaar wel een goed feestje en @Juustemans ik help graag mee om Spinvis Lake Lowlands in te werken!

  22. Djoeke

    @NesT en @Antoine26, de DnB was ver te zoeken inderdaad! Mogen ze van mij best wel wat aan doen dit jaar. (Chase and Status was wel een mooi feestje trouwens ^^)

  23. Pim

    Bjork komt toch neem ik aan ook? Bon Iver hoeft van mij niet zo.

  24. NesT

    @djoeke Chase and Status was zeker vet :D jammer alleen dat het zo overdag in de grolsch was, haalde voor mij veel van het gevoel weg, was trouwens ook zo met feed me en trentemoller

  25. Antoine26

    @Djoeke Chase & Status was zeker een feestje, alleen moeten die ergens in de nacht staan..toch net ff wat beter :)

  26. Daan

    Feed Me had sowiezo later gemoeten idd Was wel echt super hard daar in de X-Ray ! LoLoL..

  27. Rrythank

    Skrillex is niet helemaal mijn producer maar toch was t wel een mooi feestje vorig jaar! Maar inderdaad wat underground dubstep artiesten zou wel vet zijn! plus wat meer DNB! Daar was vorig jaar echt te weinig van

  28. Quirijn

    Ja als er iets een feestje maakt is het natuurlijk nog wat extra dnb! vorig jaar helemaal niet meegemaakt! :( Ik stel Spor voor dit jaar! of onze eigen Noisia voor wat lekkere vieze neurofunk!

  29. flipo

    http://www.youtube.com/watch?v=OWjHCdeuoI8

U kunt niet meer reageren.