Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Skrillex wordt afsluiter in de Alpha

Skrillex sluit op één van de drie Lowlandsdagen de Alpha af. Dat zei Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg gisteren in een interview met ons. “Er is echt wat aan de hand met die act.”

Het is het tweede jaar op rij dat Skrillex naar Lowlands komt. Vorig jaar stond hij tijdens de slotnacht in de Bravo. Dat hij een editie later alweer terugkeert, is volgens Van Eerdenburg omdat hij in het afgelopen jaar nóg groter geworden is. “We doen het niet vaak, twee keer achter elkaar dezelfde act boeken”, zei hij, “maar Skrillex is in zo’n korte tijd zo snel doorgegroeid. Ik was bij zijn optreden in Paradiso en het stond van beneden tot boven te dampen.”

Met de dubstep-sensatie is de eerste Alpha-afsluiter bekend. Welke acts de andere twee dagen het licht uitdoen in Lowlands’ grootste tent, is nog onduidelijk – al springt van het tot nu toe bevestigde programma ook de naam van The Black Keys in het oog.

Half februari bevestigde Lowlands dat Skrillex voor Lowlands 2012 geboekt was.

Het hele interview met Van Eerdenburg is volgende week te lezen op Lowlove.nl.

92 reacties

  1. Soft Drug

    BALEN!!

    Ik zie veel liever een band in de Alpha.

    Of het moet een extra after party zijn in het groot.

  2. TOmvadek

    Dit kan toch niet serieus zijn? Zoiets hoort toch niet thuis in de alpha.

    Ik heb me er prima vermaakt vorig jaar hoor maar wees eerlijk het is gewoon troep. Als hij echt de alpha afsluit en het ook nog vol staat heb ik al het vertrouwen in het lowlands publiek verloren.

    Dit vraagt om een poll!

  3. pongolesi

    Op zich kut, maar ik hoef toch zeker niet alle afsluiters in de Alpha te zien. Pak wel wat leuks mee in de x-ray of de bravo dan tijdens Skrillex. Hoop dat Blur of Radiohead een avond komt sluiten, dan ben ik er wel bij :)

  4. _different_

    Hm. Ik ben geen grote Skrillex-fan. Hij is dan wel heel populair nu (toch?), dus wat dat betreft is de Alpha niet heel raar. Maar het is voor mij niet iets om per se naar de Alpha te trekken, terwijl dat mij toch wel het doel van een dagafsluiter lijkt? We zullen zien wat er dan nog meer speelt, vermaken zullen we ons toch wel :D

  5. Soft Drug

    Ach, zolang er een leuk bandje tegelijk in de India staat is het prima.
    Black Keys zal wel een andere afsluiter zijn.
    Blur voor de derde dag zou goud zijn.

  6. Rule

    Jammer, skrillex komt veel beter tot z’n recht in de Bravo…

  7. Peter

    @TOmvadek: Poll? Check!

  8. Nwalker1989

    ik denk dat t wel n goede afsluiter is, genomineerd voor 5 grammy’s, 3 gewonnen. Die kerel is gewoon goed bezig, en ik hoop (en denk) dat ie voor zn alpha show zijn grote motion-tracking visuals van the mothership tour meeneemt, komt in de alpha goed tot zijn recht!

    http://youtu.be/2VOZ1JXWfpo

  9. Sander

    Je kan van alles vinden van zijn muziek, maar het is inderdaad wel een waardige afsluiter. Mensen klagen altijd dat er te weinig grote namen zijn (overigens kan ik daar niet wakker van liggen) en dit is er nu zeker 1. Ook ik denk dat hij beter tot zijn recht komt in de bravo, maar dat wordt wel een feestje hoor bij de Alpha. Als ik me bedenk hoe het los ging bij The Prodigy en Underworld.

  10. Rik

    Komt helemaal goed met Lowlands. Zoals elk jaar. Geen paniek.

  11. Mark

    Waarom zou Skrillex niet in de Alpha passen? Of, waarom komt hij beter tot zijn recht in de Bravo? (Niet dat ik erbij zal zijn.)

  12. Vincent

    Volgens mij staat hij prima zijn mannetje in de Alpha tent, alle ‘puristen’ die Skrillex wantrouwen/uitkotsen komen toch al niet naar de Alpha, dus ’t is alleen maar win/win in deze situatie. Als ie maar niet weer op z’n apparatuur klimt en wat stekkertjes lostrekt in ’t proces of juist wel voor een nog diepere ‘drop met plop’ =P

  13. 180492003

    Is zeker een terechte aflsuiter. In de Alpha staan de grote commerciele acts, en Skrillex is er daar één van. Hij verkoopt ook met gemak de HMH uit. Daarbij komt dat iedereen een mening over hem heeft, en dan weet je dat je een grootheid bent!

  14. bou_ke

    je moet wat als het je niet lukt arcade fire of sigur ros naar je festival te halen. treurnis

  15. Soft Drug

    Zet op zijn minst Deadmau5 naast hem. Een duo DJ dinges, dat is tenminste nog speciaal.

  16. Jasperge

    Waar staat dat interview dan?

  17. LS

    Skrillex afsluiter? :’) Ik hoop maar dat de heren van Lowlove geïnspirieerd zijn door de aflevering van RamBam gisteren..

    Of Skrillex moet ipv de zaterdagnachtfilm komen, na de echte headliner. Dat zou een stuk mooier zijn.

  18. VUIG

    Zoals aangegeven zal het interview met EvE in de loop van volgende week te lezen zijn hier op Lowlove. Stay tuned.

    @LS Denk je dat Lowlove zoiets onwaarschijnlijks als Skrillex als afsluiter in de Alpha zelf zou kunnen verzinnen. You give us too much credits :)

  19. tomaarten

    Skrillex in de Alpha……jammer,
    Skrillex op Lowlands……..jammer

  20. hendrix lover

    zal wel vet zijn als ‘The Doors’ ook mee gaan. maar ik denk van niet.

    http://www.youtube.com/watch?v=OwEY_X5nSy8

  21. Indiaantje89

    Hmm, zie liever wat anders. Maar Skrillex in plaats van een Film zou ik niet erg vinden. Maar liever wat gitaarwerk tot slot in de Alpha.

    Waarom moeten we een week wachten op het interview? Weten jullie meer dan dat wij weten ;)?

    En op wat voor manier heeft Eric van Eedenburg dat laten weten. Ben ik wel benieuwd naar, in wat voor context hij dat gedaan heeft. Miscchien zegt hij Skrillex wordt afsluiter Alpha als “in de loop der jaren”.

    Ben benieuwd !

  22. Buddha

    Denk dat skrillex gewoon te groot/bekend is voor de Bravo… vrij logische beslissing maar had m misschien ook liever als een x-tratje na een headliner. ach ja, tenminste/hopelijk wat ruimte bij skrillex ;)

  23. Pietje Puk

    Skrillex kost weinig en wordt als geweldig gepresenteerd, zodat het lijkt alsof er een goede act geboekt is, maar Lowlands gewoon extra centjes verdient.

  24. Paco

    Kunnen zowel 3FM als Lowlands stoppen met die Dubstep hype. Wat een verschrikkelijke muziek is dat zeg. Je hoort 1,5 uur lang hetzelfde deuntje. Ben blij dat die in de Alpha afsluit, dan kan er iets moois in de Bravo afsluiten!

  25. Ferraro

    Waar in het verleden gevestigde acts als Underworld, ChemBros of Prodigy als grote dance act werden geboekt, is nu dus gekozen voor een Nieuwe Jonge Held. Op zich een logische keuze.

  26. Amyfromthesky

    @Soft Drug
    Inderdaad, ik ben ook van mening dat er gewoon een band hoort te staan. Ik heb echt geen hekel aan Skrillex en een gek als ik weet daar gerust op uit dr dak te gaan maar als afsluiter? Ehm, nee dat vind ik niks. Ik zou ook alleen gaan kijken als er echt niets anders leuks is. Maar ach, leuk voor de mensen die er wel van houden zou ik zeggen! Er komen vast nog andere leuke bands/artiesten en zolang het bier en mijn vrienden er zijn zal ik me er vast en zeker vermaken.

  27. Ferraro

    Ik maak me nu wel zorgen; als Skrillex is geboekt als een van de Alpha afsluiters, acht ik de kans op Justice niet erg hoog. Damn!

  28. VUIG

    @ferraro Hoezo, die Bravo moet ook afgesloten worden als Skrillex al afvalt is er des te mee ruimte voor Justice ;)

  29. Ferraro

    @VUIG. Ik ben gerustgesteld. Skrillex heeft immers meer Grammys op zak als onze Franse vrinden. Zou X-ray ook een optie zijn? Het wordt immers feest deze 20e editie ;-)

  30. lowlander

    kijk skrillex moet in de bravo omdat daar niet van die kut hekken staan waar je vooral bij skrillex tegen het hek word aangeduwd en in ademnood komt als je al ziet hoe het vorig jaar in de bravo was weet je zelf ookwel dat je voor skrillex ruimte nodig heb en niet in vakken gedumt word

  31. Rockingmonkey

    Er zullen mensen zijn die het leuk vinden, en er zullen mensen zijn die het geen bal aan vinden maar kom op zeg, ieder ze ding toch..
    Altijd dat afzeiken, Kan mij het nou schelen waar die draait, is er wat beters ben ik daar en anders vind ik het ook altijd wel een feestje bij skrillex.. Ik zeg: LET’S GO !!!

  32. Kovvie

    Skrillex hoort qua muziek inderdaad meer in de Bravo thuis, maar als je het mij vraagt kan die ook best een keer het dak van de Alpha ervanaf blazen!
    Skrillex!!! Whoop Whoop!!

  33. vitd

    Kijk. Ik luister veel dubstep. Skrillex is duidelijk GEEN dubstep. Maar mensen in clubs enzo vinden zijn muziek wel tof. Pendelum heeft toch ook in de Alpha gestaan.

    Ik snap dat gezeik altijd niet hoor. Op lowlands zelf is iedereen chill en wordt er niet geklaagd. Maar op verschillende fora’s zit iedereen te huilen. Als je het niks vind dan hobbel je toch na een andere tent op lowlands. Dat is toch het mooie van lowlands. Mogelijkheden zat op na toe te gaan.

    Anyway ik hoop dat er nog het nodige deep dubstep geprogrammeerd wordt en ook lekkere hard shit zoals Funtcase. Funtcase breekt echt de bravo af.
    Maarja als dat niet gebeurt. NP vermaak mij sowieso.

  34. Luuk

    Betekent dat dat er met Skrillex en the Black Keys al 2 headliners bekend zijn?? Lijkt me wat raar, toch?

  35. Sjoerdie

    Gezeik weer over die afsluiter in de Alpha! Dit wordt mijn 8e LL op rij en de eerste jaren was ik ’s avonds vaak te vinden in de Alpha om die zogenaamde grote naam als afsluiter mee te maken. Iedere keer was ik daarna teleurgesteld, dus na 3 jaar ben ik daarmee gestopt. Die headliners en grote namen zijn absoluut goed en ik trek kwalitatief ook niets in twijfel, maar ik sta liever in een andere, kleinere tent waar echt een lekker feestje aan de gang is, dan in een over, overvolle Alpha waar 95 % van de mensen stil staat. Dit was naar mijn mening heel vaak het geval.

    Dit wordt dus sinds jaren weer een afsluiter in de Alpha waar ik wel heen ga, omdat ik denk dat Skrillex de Alpha wel uit z’n plaat kan laten gaan. Ik ben niet zozeer een grote fan van hem, maar denk dat dit, in de Alpha, wel iets unieks kan zijn.
    Ik ben dus, in tegenstelling tot alle ‘papegaaien’, wel blij met Skrillex in de Alpha.

  36. Rockingmonkey

    @ Sjoerdie : AMEN!

  37. Manke

    Zei Van Eerdenbrug vorig jaar niet dat ze budget over hadden en dat hij dat naar dit jaar door zou schuiven?

    Zou het jammer vinden als The black keys en skrilex 2 vd 3 afsluiters zijn…

  38. Willie

    @Manke: Tenzij tegenover die Alpha headliners in de Grolsch The Stone roses, Pulp en Pavement geboekt gaan worden en daar dan anderhalf uur hun kunsten mogen gaan vertonen, dan vind ik Skrillex in de Alpha een meesterzet.

  39. The Dude

    Sommigen hier vinden het een schande dat skrillex de alpha afsluit.

    Wat is hier verkeerd aan?

    Ik zal er zijn, ben een bandjesmens, maar skrillex is echt een topact.
    Deze man gaat, als hij zo doorgaat, de status van the prodigy, faithless en chemical brothers bereiken.

    Ik zal er zijn, stuiterend en wel!

  40. Mr.T

    Ik zie het niet… Net aantal “liedjes” gezien van hem op youtube, live-opnames. Maar hij staat maar suf achter zijn mac. Weinig interactie met publiek en mis bij zoiets toch zanger, instrumenten om een groot publiek te raken. Zoals Prodigy, Faithless, Pendulum, etc.

  41. brick

    Ik vind dit wel heel jammer van Lowlands. Niet alleen huren ze een act voor de tweede keer, eentje die alleen maar een beetje plaatjes staat te draaien achter zijn laptop en waar ze waarschijnlijk veel te veel van het budget aan hebben besteed, ze laten hem ook nog de alpha afsluiten. Schandalig. En ja ik was erbij vorig jaar in de bravo. Het was leuk hoor, maar geen alpha-act, die man doet niets bijzonders achter zijn laptop. Ook denk ik dat lowlands het te rooskleurig inziet; deze hype is wel weer een beetje voorbij tegen de tijd dat het augustus is, want het ziet er niet uit alsof skrillex ooit nog met een nieuw wop-geluidje gaat komen.

  42. Manke

    @ Willie: Helemaal waar, als de 3e afsluiter dan Tool is hoor je mij niet klagen…

  43. Romy

    Beetje jammer dit..

  44. Simon

    “Er is echt wat aan de hand met die act.” Niets aan gelogen Van Eerdenburg. Er schort nogal wat aan. Ellende troef ja. Gelukkig dat Lowlands meer biedt, wens iedereen veel “plezier”.

  45. ronnie

    ik kan mij tiesto op lowlands nog herinneren…iedereen klagen dat hij niet op lowlands hoorde…maar toen stond wel die hele tent overvol

  46. The Dude

    Ja, met vervelend, pillenslikkend, ruziezoekend kutpubliek.
    Was qua sfeer verreweg het beroerdste jaar.
    Skrillex is gelukkig geen tiesto

  47. Willie

    @The Dude: en dat kwam niet omdat het 3 dagen aan 1 stuk regende :-D.

  48. Mr.T

    Sloot Tiesto ook af? Mna, weinig van meegekregen…

  49. Stuit

    Volgens mij stond tiesto “gewoon” in de bravo en stond ik in de grootste rockdisco van Europa

  50. vitd

    Whahaha ik blijf mij altijd toch verbazen over de uiterste lompe reacties.
    Ten eerste
    @ Mr T: Skrillex heeft juist wel interactie met het publiek. Zeker vorig jaar niet in de Bravo geweest? Waar hij op zijn desks ging staan er was ook nog een sit down. Dus wat je zegt is onzin.

    @The Dude. Pille slikkend ruziend publiek?????? Lees je eens in over XTC dan. Want pille slikkend publiek is alleen maar liefde.

    En nogmaals stop met klagen. Als je Skrillex of iets anders niet tof vindt, dan loop je na een andere tent he.

  51. Mr.T

    Neen, ben niet in Bravo geweest. Ben totaal GEEN fan van muziek zonder instrumenten, zang, gevoel, hart voor muziek. Maar heb op internet youtube opnames bekeken van verschillende gigs. Dansende mensen en dat was het…

  52. NesT

    @ Mr. T
    Praat alsjeblieft niet over dingen waar je geen verstand van hebt, dat je het niet leuk vindt, prima, maar geen instrumenten? geen hart voor muziek? hou toch op man, met een gitaartje limiteer je jezelf alleen, nou ben ik zelf ook geen skrillex fan, maar als je geen verstand hebt van electronische muziek moet je er ook geen loze kreten tegenaan smijten

  53. Mr.Tbag

    Mr.T verdiend niet eens een reactie, hij is gewoon onwetend. :)

  54. Pietje Puk

    Tiesto stond in de Bravo, niet in de Alpha.

  55. Mr.T

    Wacht, dus iets wat ik verschillende keren gezien heb, verschillende versies aangehoord heb, verschillende artiesten gezien heb mag ik geen mening over hebben? Ik vind in muziek waar enkel een DJ in zit, simpelweg niks. Geen gevoel zoals Jimmi Hendrix in zijn gitaar kan leggen, geen Chriss Cornell met zijn stem, geen Sergey Ryabtsev op de viool, geen Joey Jordison…

    En als ik dan youtube af ga, om een indicatie te krijgen van een act kijk ik op youtube naar de verschillende live-opnames en dan doet het mij niks.

    Maar NesT, ik heb ook nog wel eens gemixed. Dus als ik je dat moet toesturen, roep maar.

  56. Mr.Tbag

    Je mag elektronische muziek best kut vinden, maar claimen dat er geen gevoel/liefde in de muziek zit, of dat het geen instrumenten zijn maakt je gewoon onwetend.

  57. Mr.T

    Ik vind een pc, laptop of mac inderdaad GEEN instrument.

  58. Mr.Tbag

    Erg jammer dat je er zo simpel tegenaan kijkt.

  59. Mr.T

    Ik kan geen gitaar, piano, fluit, drums bespelen. Ik kan niet zingen. Ik ben wel handig met een pc, ik ben handig met muzieksoftware maar betekent niet dat ik muzikant ben. Zo zie ik dat dus totaal niet. Maar goed, dat ziet ieder anders. Maar zoals ik al zei, geef een mailadres kun je het horen.

  60. Mr.Tbag

    Ik geloof dat je nog niet helemaal begrijpt wat ‘instrument’ betekent, en wat muziek nou daadwerkelijk inhoud.

    Je ziet jezelf niet als muzikant, maar je gaat jezelf hier wel even staan promoten.

  61. Harold

    Mr. T,

    Het is Jimi Hendrix, en Chris Cornell.
    Ten tweede is Joey Jordison een van de meest gevoelloze drummers aller tijden. Check yo facts.

  62. Mr.T

    Nee, wil juist laten zien dat je met een laptop “muziek” kunt maken zonder dat je muzikant bent.
    En Joey is een van de betere drummers afgelopen decennia.

  63. Mr.Tbag

    Zoals ik al zei, je begrijpt niet wat muziek inhoud. En blijkbaar begrijp je ook niet wat een muzikant zijn inhoud.

  64. Quirijn

    Dames, laten we even de lowlands sfeer erin houden?

    Ik vind Skrillex een prima aflsuiter voor een avondje Alpha. Vorig jaar was het een fijn feestje, dat zal iedereen die er was beamen. (Toen was ik nog niet eens into dubstep, ik kwam er pas op lowlands achter wat dat uberhaupt was. Toch een zeer groot succes bij Skrillex!) Als je het niet mooi vind, of nog erger, geen muziek vind, prima, maar ga dan gewoon je avond aflsuiten in de Bravo in plaats van andere dingen lopen afzeiken.

  65. Merijn

    Ook al vind je Skrillex niks, dat gezeur is niet op zijn plaats. Als de muziek je niet aanstaat, zijn er genoeg andere tenten, maar wat je ook kan doen is je verstand op 0 zetten en gewoon meedoen met het feest. En vooral genieten van Lowlands, als het je niet aanstaat ga je toch naar Pinkpop? Lekker genieten bij the cure en bruce springsteen… ;)

  66. Ferraro

    Ach… Skrillex is maar 1 van de 200+ namen. Afsluiters zijn leuk, maar LL is veel meer dan een afsluiter van een podium. Eric van Eerdenburg & co boeken vast nog wel andere leuke bandjes & Dj’s/producers. Ik heb er vertrouwen in.

  67. Michiel

    Mooi, hoef ik die troep niet te horen als ik over het veld rond de bravo en de x-ray loop

  68. Ferraro

    @michiel: welke troep zou je wel willen horen rond Bravo en X-ray?

  69. dillinger

    Ze doen maar met hun Alpha headliners, mij kan het weinig schelen. Skrillex of één of andere lauwe gitaarband, in de regel is het niks voor mij. Nee, na het laatste bandje in de India, Charlie of X-Ray lekker struinen over het terrein. Alhoewel, voor de Black Keys maak ik graag een uitzondering..

  70. dillinger

    @merijn
    Zullen we nou eens één ding afspreken? Dat we voor eens en voor altijd ophouden met elke discussie in de kiem te smoren door een mening die je niet aanstaat te adviseren dan maar naar Pinkpop of welk ander festival dan ook, te gaan! Zo ontstellend zwak, jongen..

  71. Mr.T

    Ik blijf het vreemd vinden dat, mocht het ook waar zijn, Skrillex Lowlands gaat afsluiten? Dat zijn toch vaak de plekken waar een “grote” naam wil staan. Prodigy, Editors, Arcade Fire, Placebo, etc. Dus die kunnen we op onze buik schrijven?

  72. Mr.Tbag

    Skrillex is tegenwoordig ook een hele grote naam. Staat in de top 20 van de beste DJ’s, en is zeker in staat de Alpha te vullen. De reden dat het een afsluiter is heeft mischien te maken met dat zo’n show gewoon beter ’s avonds of ’s nachts moet zijn. Ookal had ik hem liever in de Bravo gezien..

  73. Mr.T

    In de top 20 van de DJ’s en dan ben je afsluitwaardig? David Guetta, Benassi, van Buuren, Deadmau5, Avicii, Afrojack etc. Zullen en hebben toch ook nooit LL afgesloten. Ik ben benieuwd wanneer LL zelf dit nieuws naar buiten brengt.

  74. Peaceandlovepeople

    mensen, mensen, wat een haat. negeer de dingen waar je niets positiefs over te zeggen hebt en prijs de dingen die je leuk vindt. come on.

  75. Soft Drug

    Wanneer komt dat interview eigenlijk online? Ben wel benieuwd!

  76. RVV

    Tja, zeurende mensen. Iedereen weet dat Korn ook komt tijdens dit optreden. Is logisch toch?

  77. Iemand

    Ik betwijfel het dat Korn naast Skrillex zal staan.

  78. RVV

    @Iemand Staan ze ook op Korn’s nieuwe album. En als we dan toch bezig zijn knallen we gewoon een collectief met noisia erbij. Dat zou echt zo’n waardige 20 jaar editie zijn. Maarja dromen doen we altijd, meestal 360 dagen tot Lowlands weer begint. En als ik heel eerlijk ben. Geniet ik al vanaf het moment dat ik de torens van de laaglanden zie. Boeit me niet wat er staat. Zolang het niet afgelast word wegens varkensgriep of een onweersbuitje.

  79. DJugular

    Ik heb er een beetje dubbel gevoel bij. Zelf heb ik vrij weinig met dubstep, voornamelijk omdat ik er wat dansen betreft weinig mee kan. Als ik naar nummers van Skrillex luister wordt ik daar ook niet erg enthousiast van. Daar staat tegenover dat ik ook wat beelden heb gezien van zijn optredens (vorig jaar Skrillex niet meegepakt), en daar wordt ik wel positief door verrast. Hij weet wel een feest neer te zetten, en het zal niet de eerste keer zijn dat een artiest live veel beter tot zijn recht komt dan op cd. Wat mij betreft hoort hij dan ook weer op lowlands, maar Alpha of Bravo, tja… bij de alphaDJ’s heb ik ook geen last van hekken en als je wilt dansen is het aan de randen van beide tenten beter te doen dan midden/voorin. Als er een hele visuele show bij zit, komt dat in de Alpha beter tot zijn recht.

  80. Iemand

    Skrillex is wat dubstep betreft toch wel gericht tot een groter publiek. Skrillex zit erg ver richting de Electro en zal dan ook gewaardeerd worden door een groter volk, vandaar ook dat Skrillex vaak niet tot het echte dubstep genre gerekend wordt door de ”die hard dubbers”. Vorige Lowlands was ook de eerste keer dat ik Skrillex hoorde, en Dubstep was verder ook vrij nieuw, maar de sfeer was inderdaad geweldig en heeft het weekeind toch wel even afgemaakt.

  81. vitd

    Skrillex is idd niet echt dubstep.

    Ik hoop dat er wat deep dubstep komt.
    Zoals Requeake, Vodex, P0gman ofzo.

    Die gaste kosten geen hol en dat kunnen de techno liefhebbers denk ik ook wel wat meer waarderen.

  82. Indiaantje89

    Wanneer is de interview online? Zou deze week al zijn?

  83. Mr.T

    1 april…
    Althans, dat hoop ik!

  84. Mr.Tbag

    Hou eens op met dat gezeik man, het is nu wel duidelijk dat je geen Skrillex liefhebber bent.

  85. Mr.T

    Hahaha… en 64% vd Lowlove-bezoekers is het hiermee eens…

  86. RVV

    Alle dubbers zijn hipsters.

  87. Soft Drug

    Django Django

  88. Ferraro

    Yep, Django Django ! Zou mooi zijn als zij worden bevestigd.

  89. Willie

    Ik las dat Giel dat heeft geroepen, best apart dat een boeker zelf aangeeft dat er interesse is gemeld, maar dat er nog een reactie op moet komen:

    http://3voor12.vpro.nl/#!/nieuws/2012/maart/sxsw/SXSW-Ron-Euser.html

  90. Martijn76

    Zet Django Django maar lekker in de India tijdens Skrillex, iedereen blij… Hail Bop!

  91. Regchie

    @ MRT
    Wat ben jij lekker bijdehand zeg.. Natuurlijk is meer als 50% hiermee eens, Als er 50.000 bezoekers ergens komen zullen 9 van de 10 bands volgens de meeste mensen niet waardige afsluiters zijn. Iedereen heeft toch zijn eigen voorkeur.

    Als er dus 36% van die mensen het wel een waardige afsluiter vinden , betekent dat alleen maar dat de ALPHA STAMPVOL is !

  92. Soft Drug

    Misschien leuk om het vuurtje nog een beetje op te stoken!

    Dit is wat Roosmarijn Reijmer (3fm, 3voor12) tweette over optreden Skrillex op SXSW gister.

    Ik geloof dat wij vanavond de grootste Skrillex Fuck Up Ever hebben meegemaakt. Vier keer een doorstart verneukt. Big time

    Los van zijn gênante fuck ups en de totale overname van zijn secondant ging de zaal wel gewoon keihard uit z’n dak.

    Misschien kunnen ze beter één Skrillextentje maken waar zijn CD op repeat staat…

U kunt niet meer reageren.