Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Shackadelic Baby! De Groove Tube vult zich.

Dat DJ St. Paul op vrijdag de Groove Tube op haar grondvesten komt laten shaken, verklapte hij ons al in het interview dat we onlangs met hem hadden. Dat MC Reazun (die van Kyteman) de boel aan elkander zal lullen, wisten we ook al. Dat hij the stage die avond moet delen met Palmbomen (niet de minste!), Leroy Rey en Ari Daily, is dan wel een nieuwigheidje waar Rapid Razor Bob vandaag mee kwam.

Op zaterdag kunnen we onder het genot van een cocktailtje ook nog onze booty schudden op de exotische klanken en diepe bassen van Manga, KC The Funkaholic, Struttin’ (met dj Taco Fett & Bart Fader), Antal, Cool Chris en de enige echte Jameszoo & Losthomeboy (versie 2.0).

Wanneer Kees van Hondt niet je ding is, kan er op de zondag, mits de voetjes nog willen, afgedanst worden op de tunes van Dab, Ivoryman, L-Dopa, Massimo en Code Red. Gelukzalig toekijken vanaf de zijkant mag echter ook, maar dan echt alleen op zondag!

Op naar het blokkenschema! Of komt er stiekem nog een naampje bij, Bob?

4 reacties

 1. Jeurisz

  Ik vind t niet zoveel daarbinnen, loop er wel is heen en dan zie ik onderandere de prijs van een cocktail en de combinatie met de muziek is niks voor mij. Bij mijn tent zijn goedkopere cocktails en leukere muziek :)

 2. Ferraro

  Zin in de Groove Tube. Niet normaal meer!

 3. Jeurisz

  uitgezonderd van kees natuurlijk

 4. liske

  Teaaaam Lowlove represent bij St. Paul

U kunt niet meer reageren.