Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Nieuwe Dans- en Theaternamen

Er was al een flink portie dans en theater bekend gemaakt maar klaarblijkelijk nog niet genoeg om de Juliet drie dagen lang mee te vullen. Zojuist maakte Lowlands namelijk nog wat extra cultuurkost bekend en er zitten wederom weer wat veelbelovende shows tussen.

Zo komen de Nachtgasten  naar Biddinghuizen met een bewerking van de cultklassieker Pulp Fiction, met hoofdrollen voor de zusjes Schuurman, Thijs Römer, Boris van der Ham en Yorick Swart. Pulp Fiction the Musical dus!

Meer toneel zal er zijn van Het Onafhankelijk Toneel, die met hun show Will de eurocrisis onder de loep neemt, en wat te denken van Oumi, een stuk waarin het leven van de moeder van fucking Gouden Kalf winnaar Nasrdin Dchar wordt beschreven? Naar een scenario van Maria Goos, een van Neerlands grootste scenaristen.

Dansen kunnen we dit jaar een keertje letterlijk met Conny Janssen. De choreografe komt ons dit jaar de fijne kneepjes van het dansvak leren in een heuse workshop: Leer dansen met Conny Janssen.

Voor een ieder met twee linkerbenen een geruststelling: er kan ook alleen gekeken worden naar dans. Bijvoorbeeld naar De Mannen van Tango, een voorstelling van Het Internationaal Danstheater of naar die andere vijf mannen van Kopergieterij en het KIP die ons met hun show Chicks For Money And Nothing For Free versteld zullen doen staan van de mogelijkheden van het menselijk lijf.

2 reacties

  1. Tuinplant

    Modeselektor en Addison Groove op Lowlands :D

  2. Henk en Ingrid

    Rudimental ook dus.

U kunt niet meer reageren.