Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

LLowlab 2012: Wat is er te doen?

Eerder lekte de wetenschappers van Llowlab al heel hip en trendy hun komst naar de polder. Vandaag bevestigde Lowlands deze mededeling en werd er bekend gemaakt wat er allemaal op dat drijvende eiland tegenover de Alpha gedaan kan worden.

Onder het thema Fasten Your Future kun je het hybride paviljoen Hybrid Park bezoeken of zelf even wat duurzaams knutselen in de nano-tech hobbyhoek Petit Plaza. Voor de meer experimenteel ingestelde festivalbezoekers is er het avontuurlijke The Pleasure Square (makes you think, huh?) en in The Village Green kun je zelf letterlijk een bijdrage leveren aan de totstandkoming van een nieuw eiland (zijn we Hollanders of niet?).

Ook kan je in het Reformlab meemaken hoe bierbekers worden omgevormd tot smartphonehoesjes (wel eerst leeg drinken aub) en kan er, na futuristisch te hebben gesnackt in The Dinner Circle, duurzaam gekakt worden. What a relief! En alsof dit nog niet alles is, wordt alle stroom ter plekke opgewekt op de Electric Avenue. Knap toch!? Nerden was nog nooit zo cool.

3 reacties

 1. liske

  Zal ik dan maar voor het eerst ever er een keer naar toe gaan? Elk jaar loop ik er voorbij, kijk ik er naar en besluit ik dat ik te dom ben…

 2. brokenbranches

  Niet doorvertellen, maar je kunt daar op de brug heerlijk zitten met uitzicht op de Charlie en een licht briesje van het meer!
  Verder is het lab natuurlijk ook fantastisch ;-)

 3. Jeurisz

  thanks voor de vertaling, door de technische termen en de leuke namen die Lowlands er altijd voor verzint snapte ik niks van hun post ;p

U kunt niet meer reageren.