Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Politiek in de polder: Llowgenda

Het politieke programma LLowgenda is al weer een tijdje een populair onderdeel van de Lowlands line-up. Dit jaar staat ons wel een zeer verhitte strijd te wachten. De organisatie heeft namelijk alle lijsttrekkers uitgenodigd hun partijprogramma te komen verdedigen. Wij zijn nu al benieuwd wie er zo ‘vlak’ voor de verkiezingen komt opdagen en natuurlijk vooral of Geert Wilders act de présence zal geven.

Demissionair Minister van financiën Jan Kees de Jager, mede verantwoordelijk voor ons veel te dure Lowlandskaartje, zal zijn best doen ons te overtuigen van de noodzaak van zijn zware bezuinigingsplannen. Tijdens zijn betoog zal hij zeer waarschijnlijk flink in de enkels gebeten worden door het politiek talent Sywert van Lienden, dit jaar beroemd geworden met zijn nieuwe politieke beweging G500.

Maxim Hartman, zelf niet vies van een massage met een happy end, komt dit jaar niet met ons dansen maar ons zijn plan om porno in Nederland te verbieden verkopen.  Europarlementariër Marietje Schaake zal, dankzij Hartman ongetwijfeld met rode oortjes, uitleggen waarom Europa toch echt wel belangrijk is voor ons kleine kikkerlandje.

Genoeg stof voor discussie en debat tijdens The Free State Of Low, denken we zow.

Tekening: Siegfried Woldhek

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

U kunt niet meer reageren.