Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Poll: Kees van Hondt belichaamt het Lowlandsgevoel

Het Lowlands-gevoel, da’s dus met plantenbakken de disco in, crowdsurfen op de de opblaaskrokodil en dansen op foute plaatjes. Als we onze meest recente peiling mogen geloven tenminste, want liefst 48 procent vindt dat Kees van Hondt het Lowlandsgevoel belichaamt.

Eric van Eerdenburg, de nummer twee met 21 procent, kan na deze gevoelige nederlaag uiteraard maar één ding doen: Kees op zondag als afsluiter tot diep in de nacht in de Alpha. Laten we hopen dat de tent er maandagochtend dan nog staat, als het een Keeswaardig feestje is geweest.
Opvallend: collega-dj Joost van Bellen, de geestelijk vader van onder andere de Lowlands-rave en de Titty Twister, eindigt nog boven Peter te Bos, die toch al heel erg lang verantwoordelijk is voor de aankleding van het festival. Dolf Jansen tenslotte is ook door jullie officieel niet-grappig bevonden.

6 reacties

 1. olafdb

  Kees verdient alle lof. Natuurlijk heb ik op hem gestemd. Traditioneel palmtakken zwaaien op zondag. Toch vind ik het jammer dat Peter te Bos zo laag staat.
  Waar zouden we zijn zonder Rapid Razor Bob, het leger aan robotjes en opwindbare voetsporen.

 2. tomaarten

  K*tbomen

 3. Yoren

  Beetje een vage poll als je het mij vraagt, hoe kan iemand het lowlandsgevoel nou belichamen..?

 4. Peter te Bos

  Lang leve de Lowlander! X

 5. omama

  Peter for president! Mijn stem op lowlove heeftie.

 6. 180492003

  Ik heb gestemd op Joost van Bellen, omdat hij zowel van het dag- al het nachtprogramma kan genieten. En dan ben je in mijn ogen een echte Lowlander.

U kunt niet meer reageren.