Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Orgel Vreten op Lowlands

Gisteren tweette Rapid Razor Bob de hint om zeker naar Giel op 3fm te luisteren vanmorgen, en dat was niet voor niets: het duo Orgel Vreten heeft zich zojuist voor Lowlands bevestigd.

Orgel Vreten bestaat uit Robin Piso van de band DeWolff en Thijs Schrijnemakers van de band STEREO. Met twee orgels battelen de mannen tegen elkaar waarbij ze een scala aan muziek voorbij laten komen zoals Deep Purple, Santa Barbera Machine Head en The Allman Brothers.

5 reacties

  1. Indiaantje89

    Was wel leuk om te horen, weet nog niet of ik het ga bezoeken. Zit eigenlijk even te wachten op de nieuwe lading namen van RRB.

  2. VUIG

    Vind het idee geweldig, maar vond het optreden in DWDD nog niet zo denderend. Ik denk echter dat het in een festivaltent wel een stuk beter tot zijn recht komt.

  3. 180492003

    Al gezien/gehoord op Paaspop dit jaar, kon er niet echt warm van worden moet ik heel eerlijk zeggen. Maar als je de ellenlange hammondsolo’s van DeWolff ook leuk vindt is het zeker een aanrader!

  4. Mustachelove

    Dan ga ik het zeker even bekijken :D

  5. Hannektje

    gaaaf! Wil d’r al een tijdje heen, maar nu wacht ik maar tot lowlands :)

U kunt niet meer reageren.