Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Oproep: How deep is YOUR lowlove?

Wij zijn op zoek naar mensen wiens liefde voor Lowlands extreme, leuke, creatieve of maffe vormen aanneemt. Je hebt ze vast ook wel eens gezien: sommigen willen hun festivalarmbandjes nooit meer kwijt, anderen paraderen in badjas over het terrein, rijden met een gemotoriseerde bank over de camping of maken een compleet aangepast Monopolyspel met Lowlandsthema (Llownopoly).

Ben jij iemand (of ken je iemand) die op een bijzondere manier uiting geeft aan je Lowlove en wil je ons daar over vertellen in een filmpje? Dan willen we graag met je in contact komen! Stuur een mailtje naar mandy@lowlover.nl waarin je er kort iets over vertelt en dan nemen we contact met je op.

Afbeelding met dank aan Rob Kaper

6 reacties

 1. Jäger

  Zijn dat tattoo’s van de oudere armbandjes? Dat is vet

 2. brokenbranches

  Yep, heuse tattoos van Lowlandsbandjes!

 3. Otto

  Ziet er echt vet uit, die tattoos! Ik loop zelf met 7 LL-bandjes om en meerdere vrienden hebben al gezegd dat ik ze beter als tattoo kan nemen voor ze vergaan zijn ;-) Maar ik ben bang dat de dunne lijntjes na verloop van tijd dicht gaan lopen en heb dat ‘gezichtje’ dat op alle bandjes de “o” van Lowlands is als tattoo genomen. Mooi verstopt onder m’n bandjes.

 4. karien

  Ik vind het niks mensen met van die stinkbandjes ;-) ..

  Al zijn die tatts wel heel koel!

 5. Awarnach

  Bandje 2005 was al versleten; afgelopen december bandjes 2006, 2007, 2008, 2009 en 2011 verwijderd. Zwarte bandje 2010 zit er nog om. Mijn vriendin heeft nog wel 2005 t/m 2011 om haar pols ;-)

 6. MichelHoek

  Ik heb wel lange armen maar als ik alle 17 bandjes nog steeds om mijn arm zou hebben wordt het wel krap, buiten dat het niet al te fris is natuurlijk.

U kunt niet meer reageren.