Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Ook The Cribs bevestigen zichzelf

Na de twee zelfbevestigingen van Sleigh Bells en Two Doors Cinema Club vandaag blijkt de koek nog steeds niet op. De altijd oplettende Roel attendeert ons op het feit dat de Britse indierockers The Cribs zichzelf bevestigen in een interview met de Engelse krant The Goole Courrier.

Zij schijnen 19 augustus in Biddinghuizen te komen spelen. Helaas heeft Johnny Marr, legendarisch gitarist van de The Smiths, zijn samenwerking met de band al weer stop gezet. Desalniettemin zijn The Cribs een welkome aanvulling op het programma.

5 reacties

  1. Jeurisz

    en het houd maar niet op

  2. Arn-Out

    Nou IDD..Ze hebben d’r zin an, METAL mensen..! Óf iets anders “stevigs..” Btje jammer..

  3. dillinger

    Dit is nou zo een band waarvan ik me af vraag waarom ze op Lowlands staan. Tijdens de revival van de Britpop( toen er mogelijk nog sprake was van enige relevantie) zijn ze volgens mij nooit geweest en nu staan ze er dus wel.. Ze niet nieuw, geen hype, hebben geen baanbrekende nieuwe plaat gemaakt en hebben afgaande op de reacties ook geen grote fanschare.. Wie het snapt mag het zeggen!

  4. VUIG

    @dillinger Ze zijn bij mijn weten nog nooit eerder op Lowlands geweest. Komt wel een nieuwe plaat aan, geloof ik.

  5. Paul Megens

    Ik wacht al jaren tot ze een keer op Lowlands komen. Ben laatst nog naar een concert van ze geweest in A’dam en zei toen nog tegen een kameraad van me dat ik niet snap dat The Cribs nog nooit op Lowlands zijn geweest. Ze hebben overigens wel een nieuwe plaat uit en dat Marr foetsie is, is nauwelijks hoorbaar. Echt een heel goed album; geniale producers aan meegewerkt! Al met al vind ik het GEWELDIG dat ze eindelijk op LL staan!

U kunt niet meer reageren.