Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Ook CJP-kaarten uitverkocht

Het duurde een paar dagen, maar ook de Lowlands-kaarten met CJP-kaarten zijn inmiddels vergeven. Dat meldt CJP zelf.

Bij de start van de voorverkoop op 4 februari raakten de servers van CJP overbelast. Vorige week vrijdag was er een herstart van de tienduizend tickets met 10 euro CJP-korting. De laatste kaarten gingen maandag weg.

15 reacties

 1. kees

  het is vorige week vrijdag!

 2. Amyfromthesky

  Ik had echt verwacht dat het meteen al gedaan zou zijn met die kaarten aangezien er daar maar tienduizend van zijn. Ben blij dat ik toch heen kan :)

 3. Bas

  @kees dank, is gecorrigeerd!

 4. 180492003

  Toch een goede vriend van mij blij kunnen maken! :-) Ik had zelf al een regulier kaartje omdat de CJP-site eruit lag, maar gelukkig toch gebruik kunnen maken van de korting!

 5. thijs

  Is het niet dat je op het terein alsnog je korting kan cashen met je CJP-pas net zoals vorig jaar?

 6. Bas

  @thijs geen idee. wist niet eens dat dat vorig jaar mogelijk was. moet je je ff tot CJP wenden. het klinkt onwaarschijnlijk

 7. Pietje Puk

  Systeem klopt ook voor geen meter – er zijn nog kaarten, maar die mag een bepaald deel van het publiek niet kopen, omdat het geen CJP’ers zijn. Als de organisatie humor heeft nodigen ze Geert Wilders uit voor Lowlands University en gaan ze hierover een discriminatiedebat aan.

 8. Pietje Puk

  Kaarten alleen beschikbaar voor een bepaalde klasse. Klinkt als discriminatie. Ik nodig de festivaldirecteur uit Geert Wilders voor de LL University te contracteren en hierover een debat aan te gaan.

 9. dni

  jaja pietje nu weten we t wel

 10. Jeurisz

  @thijs en @Bas
  het klopt inderdaad dat je op het festival zelf naar een CJP-stand kan gaan om een formulier in te vullen waardoor je 10 euro op je rekening krijgt gestort ookal heb je al een LL ticket met korting gekocht. heeeul vreemd maar waar

 11. Amyfromthesky

  @Jeurisz
  Dus dan krijg je eigenlijk 20 euro korting?! :S

 12. Kimz

  Waar kan ik die stand vinden dan :P?

 13. Jeurisz

  hij stond vorig jaar op het meest linker puntje van lake llow naast die draaimolen die ook van cjp was :)

 14. Redactie CJP

  @Pietje Puk: CJP is voor IEDEREEN tot 30 jaar.

  Alleen middelbare scholieren met een Cultuurkaart kunnen hun openstaande saldo terugboeken op het Lowlands festivalterrein. Op een CJP-pas zit geen saldo, dus dit geldt niet voor hen. Nog vragen? Stuur een mail naar info@cjp.nl

 15. thijs

  @amyfromthesky
  ik heb het vorig jaar ook geprobeert maar geen succes! dit jaar lukt het waarschijnlijk wel om 10 euro terug te krijgen omdat ik een regulier kaartje heb gekocht! :) Dank Jeurisz!

U kunt niet meer reageren.