Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlands bevestigt NJO Symfonieorkest en filosofie-onderdeel

Na het muzieknieuws van de afgelopen dagen kwam Lowlands zojuist met wat variatie. Twee nieuwe namen: het NJO Symfonieorkest en Denkstation Brandstof. Het eerste is, juist, een orkest, het tweede brengt een filosofische inslag naar de polder.

Er komt namelijk volgens Lowlands een nieuw programmaonderdeel met de naam LowSofie. De levensbeschouwing wordt ingevuld door drie mannen die samen met jou “denken en doen, alleen en samen, luchtig en diep, licht en duister”. Ja folks, het is niet alleen bier drinken en in het gras hangen.

Het Symfonieorkest zal een eigen invulling van Romeo en Julia te berde brengen.

7 reacties

  1. Stijn

    Na welk muzieknieuws van de afgelopen dagen? Ik ben wel weer toe aan een lijstje officiele bevestigingen van de kant van de organisatie..

  2. Amyfromthesky

    Wat leuk! Wij moesten aan het begin van het jaar de lezing die vorig jaar door Rob Riemen werd gegeven lezen met filosfie en volgens mij zat er toen ook een opdracht of discussie aan verbonden maar dat weet ik niet meer.

  3. VUIG

    @Stijn Skrillex & Dope DOD is toch muzieknieuws? Geen complete lijsten inderdaad, maar muzieknieuws desalniettemin :)

  4. Stijn

    @VUIG Ja ach, mijn reactie komt gewoon voort uit ongeduld. Het laatste lijstje is nu alweer van een maand geleden. Als ik deze site open en zie dat er een nieuw artikel is ben ik, met alle respect, toch een beetje teleurgesteld als het gaat over het Symfonieorkest en een filosofie onderdeel.

  5. Ferraro

    @Vuig @ Stijn: voor mij is al het (muziek)nieuws over LL welkom. Ben dan ook benieuw naar het intervieuw met Eric van Eerdenburg op Lowlove !

  6. RVV

    Dit zijn gewoon de toevoegingen die Lowlands Llove maken. Dit word mijn 4e jaar (groentje) en ik zal zelf inderdaad nooit naar een filosofische lezing gaan maar het is wel hetgeen wat je niet ziet op andere festivals en wat lowlands dus bijzonder maakt. FEED US THE WORLD

  7. DJugular

    Het symphonieorkest is ook muziek. :)
    Ben benieuwd hoe het gaat worden. De afwisseling is één van de mooiste dingen aan lowlands, maar deze aankondiging brengt bij mij niet het wauw-gevoel van Games in Concert of Serge Tankian + orkest

U kunt niet meer reageren.