Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlands Popquiz op zaterdag

Eerder vandaag zetten wij onze vijfde en laatste editie van de Lowlandsquiz online. De organisatie haakt hier mooi op in door haar eigen Lowlands Popquiz te organiseren. In het kader van twintig jaar Lowlands zal Eric Corton op zaterdag om 13.00 in de Alpha onze Lowlandskennis over de afgelopen twintig jaar testen, aan de hand van verschillende fragmenten. Prijs? Tien tickets voor Lowlands 2013!

Vanaf vanavond kun je iedere week je kennis bijspijkeren bij Met Michiel door mee te doen aan de Lowlandsquiz op 3FM. Maar je kunt hier natuurlijk ook het onderdeelĀ historie bestuderen of terugpakken naar de eerdere edities van onze quiz. Je vindt ze hier: DeelĀ 1, 2, 3, 4 en 5.

7 reacties

 1. Jeurisz

  10 tickets! mooie prijs ;p de lowlove quiz was een goede oefening!

 2. Ferraro

  Het kan niet anders dan dat een bezoeker van de Lowlove site met die vette prijs er vandoor gaat ;-)

 3. Jeurisz

  we moeten een team samen stellen haha

 4. liske

  Team Lowlove met shirts, vlaggen, ballonnen en de hele mikmak. Llowlitas en Llowdudes.

 5. Jeurisz

  jaaa knappe cheerleaders :)

 6. Remco

  Hoe zouden ze dat gaan organiseren? Iedereen zijn smartphone inleveren bij de Charlie? Stilte! Niet afkijken! Antwoorden opvouwen tot vliegtuigjes en naar voren gooien?

 7. Jeurisz

  je moet een telefoon hebben voor minimaal 1 telefoontje, dus je moet vast die kaart invullen + tel. nr. erop als je alle vragen hebt beantwoord (het is onmogelijk om dat zonder afkijken te organiseren denk ik )
  en als je alles goed hebt wordt je gebeld? zo iets denk ik

U kunt niet meer reageren.