Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lowlands maakt eerste deel theaterprogramma bekend

De haringen kunnen weer in de Juliet-tent: ook in 2012 heeft Lowlands weer een druk theaterprogramma. De festivalorganisatie maakte vanochtend bekend dat Orkater/The Sadists, het Noord Nederlands Toneel, Scapino Ballet Rotterdam, Abbatoir Fermé, Nicole Beutler en het Internationaal Choreografisch Kunstencentrum zullen komen optreden. Het aanbod blinkt nu al uit in haar verscheidenheid.

Scapino komt al weer voor de tiende keer op spitzen richting de polder getrippeld en zal hun inmiddels klassieke balletvoorstelling Kathleen voor ons opvoeren. Het Belgische Abbatoir Fermé doet Lowlands voor de tweede keer op rij aan en duikt met de theatervoorstelling Snuff in de duistere wereld van de snuffmovie. Maar ook de muzikaal ingestelde theaterliefhebber zal aan zijn trekken komen. Zo komt het Noord Nederlands Toneel met een eerbetoon aan Captain Beefheart en zal Orkater met hun Rockabilly Roadkill een swingende mix van rock ’n roll, rockabilly en horror ten gehoren brengen. Keuze te over dus.

Op een later tijdstip wordt de tweede helft van het theaterprogramma bekend, aldus de festivalorganisatie.

Eén reactie

  1. VUIG

    Echt wel tof hoor! Abattoir Fermé lijkt me te gek, net zoals Orkater en het NNT.

U kunt niet meer reageren.