Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Laatste restje Lowlandskaartjes is verkocht

De laatste 48 kaarten die Lowlands om 11.00 nog in de voorverkoop deed via de officiële kanalen zijn weg. Het duurde (vanzelfsprekend) niet lang voordat het kleine bupsje kaarten nieuwe eigenaren had, al bleven er wel nog enige tijd soms kaarten vrijkomen wanneer het bestelproces bij anderen stukliep op de betaling.

Inmiddels is de Lowlandssite, die vanaf 11.00 direct doorverwees naar de kaartverkooppagina, weer teruggezet naar de reguliere versie.

Ondertussen lijkt het of de stroom kaartjes die particulieren aanbieden maar niet ophoudt. In februari was de stress om de schaarste groot, maar nu zit iedereen met afhakers in de vriendengroep, griepjes op het laatste moment of een dubbel kaartje omdat er een wedstrijd gewonnen is (of misschien toch te enthousiast ingekocht op die koude zaterdag in februari?)

Anywhoo: op Twitter (deze zoekterm werkt goed), Marktplaats (hier iedereen die het over ‘kostprijs’ heeft) en Facebook (zie de ‘recente berichten van anderen’ aan de rechterkant) staan er heel wat. Nogmaals: doe voorzichtig, wees verstandig, laat je niet oplichten.

Eén reactie

  1. liske

    Ik zie op Twitter echt 1000 tweets voorbij komen van mensen die nog verkopen…

U kunt niet meer reageren.