Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Kunstprogramma: we mogen weer glasblazen

Lowlands heeft vanmiddag met wat kunstnamen gestrooid als toevoeging op wat we al wisten: dat Bill Viola er zal zijn. Het festival krijgt ook bezoek van sculptuurmaker David Bade (hij neemt dit ding mee), de ‘grote knikker’ van RAWSOME! die er vorig jaar ook was en beeldend kunstenaar Robbert van der Horst.

Dat is niet alles, want ook Bamboost, Planet M (van het Nederlands Instituut voor Mediakunst) en het glasblaasgebeuren van b’Lowlands zijn erbij.

3 reacties

 1. liske

  Wat een lelijk ding van David Bade. Ik wil gewoon de wortel terug.

 2. Jeurisz

  dat ding van david ziet er inderdaad nog niet zo tof uit, maar hij is nog niet af.

  Meestal zijn kunstwerken van gevonden voorwerpen en afval en die shizzle wel vet, maar dit ziet er nog steeds uit als afval in de lucht.

 3. morelleth

  Hmm, gaat David dat ding nog verder uitbreiden tijdens lowlands dan? Want nu ziet het er inderdaad een beetje armzalig uit.
  Maar “kunstwerken” die evolueren tijdens het festival zijn wel tof om te zien. Elke dag iets anders als je er langs loopt ^^

U kunt niet meer reageren.