Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Fresku, dj Spinn en dj Rashad komen naar Lowlands

Wie er vroeg bij was deze morgen hoorde het al bij Giel op 3fm: de Nederlandse rapper Fresku bevestigde zijn komst naar Lowlands. Nadat hij in 2010 al op het festival stond met zijn eerste album Fresku keert hij nu terug met het album Maskerade wat morgen uitkomt. 

Daarnaast bracht Festivalinfo vandaag het nieuws dat de dj’s Spinn en Rashad naar Biddinghuizen komen. Dit is ook te lezen op XLR8R.  Een rondje Google leert dat de mannen bekend zijn in de Chicago juke- en footwork beweging, hierbij gaan alle muziekstijlen in de mix om alle voetjes maximaal van de vloer te krijgen.

Onbekend of niet tevreden met de namen? Stay tuned want morgen hebben we wederom een nieuwe naam voor je!

11 reacties

 1. pongolesi

  Fresku is vet, vorige keer gemist dus prima toevoeging voor mij!

 2. Henk

  Hallo, waarom lees ik nergens iets over de bevestiging van C2C dj’s gisteravond op 3FM? Das dikker dan de drie artiesten hierboven bij elkaar!!!

 3. Sjors

  Fresku is inderdaad vet, maar voor een festival? Hij is een serieuze rapper. Ik had meer gehoopt op the Opposites of djvt, flinke namen. Dat zijn echt festival rappers.

 4. 180492003

  @Sjors Opposites, JVT en Flinke Namen hebben niks uitgebracht.

  Fresku heeft daarentegen weer een wereldplaat gemaakt! En vorig jaar op Paaspop speelde hij de hele tent plat, dus Lowlands moet ook lukken!!!!

 5. Regchie

  Fresku is kei en keihard ! Die knalt hem wel .

  XLR8&R is ook echt TOP !

 6. matthijs

  Fresku was echt top op Lowlands 2010. Nummers als Kutkop zijn wel degelijk top op een festival, en waarom zou serieus niet kunnen? Dan kunnen we Spinvis, Blaudzun, James Vincent McMorrow e.v.a. ook wel afzeggen..

 7. Budi

  JUKEEE

 8. Reinder

  Ben ik de enige die nu al de hele dag op die naam wacht? :p

 9. Reinder

  Of is het St. Paul?

 10. liske

  St. Paul idd, maar ook heel leuk hoor Reinder!

 11. Floris

  hedde druks op, hedde hedde druks op???
  Hopelijk komt Theo Maassen ook gewoon richting biddinghuizen :)

U kunt niet meer reageren.