Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

3 x cabaret en 3 x literatuur maakt programma’s compleet

Wat comedy en literatuur betreft, zit Lowlands inmiddels vol. Vanmorgen werd het laatste deel van de namen bekend gemaakt. Daarbij onder meer Leon van der Zanden, Literaturfest en Maartje Wortel.

We lopen er even doorheen, dat lijstje met grappenmakers en woordkunstenaars.

Herman in een Bakje Geitenkwark is een kwartet dat, een beetje als het bandje van Ted uit Scrubs, a capella bekende nummers doet, mét humor. Carolien Borgers is een veelzijdige cabaretière die geëngageerd, vlot en goed bij stem is. Meer cabaret is er van Leon van der Zanden, die niet voor het eerst met zijn grappen op Lowlands staat.

Kwa literatuur: dat trio dat in korte tijd een populaire boekenavond slash podcast uit de grond wist te stampen: Ernst-Jan Pfauth (NRC Handelsblad), Tim de Gier (Vrij Nederland) en Toine Donk (Das Magazin) lezen boeken, discussiëren erover en nodigen bekende gasten uit bij ze aan te schuiven om hetzelfde te doen. Literaturfest, heet het. Maartje Wortel is er, en zij is altijd leuk want altijd zichzelf – schattig, een beetje ongemakkelijk maar tegelijkertijd scherp en grappig. En ze schrijft boeken, maar dat spreekt voor zich. De laatste dan: Rob Waumans. Schrijver, ook hij, en een van de grootste fans van Eddie Vedder die je tegen kunt komen. Daar komt ‘ie een verhaal over voorlezen.

3 reacties

  1. Nwalker1989

    hoeveel muziek namen komen er nog bij eigenlijk?

  2. Peter

    @Nwalker1989 Wij tellen er nu 99. Dat zal ongeveer tweederde zijn. Vooral qua dance zal er nog wat bij komen.

  3. Jeurisz

    tweederde nog maar? 0.o en ik wil al naar zoveel haha

U kunt niet meer reageren.