Lowlove is gestopt en wordt sinds eind 2015 niet meer bijgewerkt.
Je kunt nog wel gewoon alle oude artikelen lezen en onder Historie rondneuzen en nagenieten van de vorige edities van Lowlands. Wil je meer weten, kun je hier verder lezen.

Lieve Lowlove deel 7: MacGyver Mike

Het is alweer de laatste aflevering van Lieve Lowlove (*snik*) en dit keer helpt ons dynamische duo Roos en Martin een briefschrijver uit de brand die niet weet wat hij allemaal moet meenemen naar Lowlands. MacGyver Mike kan in ieder geval een blik werpen op de Lowlove inpaklijst, maar misschien weten jullie nog andere onmisbare items?

9 reacties

 1. Marijn

  Het probleem van bier is wel dat het vrij zwaar is. Makkelijke oplossing: Snel opdrinken. Maar dat is ook weer niet handig want niets is lekkerder dan een paar semilauwe pilsje als je tent staat. Dilemma!

 2. Martin

  Maar je kan dat lauwe bier weer omruilen voor koud bier bij die Grolschtent. Maar dan wel alleen grolschbier dit jaar.

 3. Thijs

  Ik neem mijn schoonmoeder gewoon mee, die weet toch altijd alles beter…

 4. Marijn

  Argh, dus aldi pilsener in bulk omruilen gaat niet meer?

 5. Martin

  Nou, ik heb gehoord dat je alleen nog maar grolsch voor grolsch kan omruilen. Voorheen waren het ook alleen maar A-merken.

 6. Martin

  @Thijs Hahahaha… Misschien kan ze helpen sjouwen en daarna je tent opzetten. Kan je d’r vervolgens in de auto parkeren tot maandag. ;)

 7. liske

  En neem nooit halve liters mee! Want je krijgt er maar een 33cl voor terug.:(

 8. Thijs

  SOW… Check het weer op weeronline voor biddinghuizen dan ff tussendoor….
  2x een 10!

 9. Sanne

  De water luchtbedjes zijn inderdaad ideaal! neem nu al 3 jaar een setje mee en leg ze op elkaar. slaapt net zo goed als een gewoon luchtbed.

U kunt niet meer reageren.